Whirlpool FDLR 70250 BL, mașină de spălat cu 6th Sense

Această mașină de spălat rufe numită Whirlpool FDLR 70250 BL e una dintre cele mai bune variante de pe piață și nu e una oarecare, ci una elegantă cu tehnologie Al 6lea Simț. Dacă nu știți la ce e bună aceasta, v-am postat la final o mică prezentare oferită de acest producător. Atunci când faceți o astfel de alegere, trebuie să vă gândiți că o faceți pentru mai mulți ani, iar fiabilitatea e foarte importantă. De aceea, alegeți doar modele oferite de un brand experimentat și care să nu vă depășească prea mult bugetul.

Whirlpool oferă soluții pentru orice buget și, cu siguranță, veți găsi o mașină care să vă placă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina de spălat rufe e una cu încărcare frontală și e evident din poza de sus. Face parte dintr-o serie destul de nou și se poate vedea că arată destul de bine pe alb cu negu, adică ușa e pe o culoare care iasă în evidență destul de ușor. Chiar și panoul de control e plăcut deoarece are un ecran LED generos pe care puteți urmări programul de spălare.

Caracteristicile tehnice sunt foarte bune și sunt niște valori maxime: centrifugare de 1200 RPM, încărcare de 7 kg și clasă de eficiență A+++. Consumul de resurse depinde de programul sau funcțiile alese, dar nu cred că vă interesează acest aspect. Poate fi instalată sub blat deoarece are o adâncime acceptabilă – 52 cm. Restul dimensiunilor sunt cele standard, doar modele cu capacitate de peste 10 kg sunt considerabil mai mari.

Păreri pro și contra

Nu poate fi un model chiar compact deoarece oferă destul de multe dotări și performanțele sunt superioare, dar acest brand oferă și variante ceva mai mici (cu adâncime sub sau de 45 cm). Prețul e destul de redus, adică nu e nevoie de un efort financiar prea mare.

Whirlpool FDLR 70250 BL nu e foarte populară deoarece a apărut de puțin pe piață și cred că va fi destul de apreciată de clienți. Prezentarea de jos e cu acea tehnologie de care vă spuneam mai sus și nu e chiar atât de rară pentru noile modele.

Te-ar mai putea interesa