Whirlpool AWZ8CD/Pro, uscător profesional cu condensare

Whirlpool AWZ8CD/PRO e un uscător pentru cei interesați să uște o cantitate de până la 8 kilograme cu un consum mic de curent. Face parte din gama Supreme Care întrucât are tehnologia Al 6-lea Simț (presupune că aparatul are senzori special care monitorizează procesul uscării hainelor și reglează diferiți parametri.)
Un aparat precum acesta e unul numai bun pentru persoanele doritoare de un uscător la o pensiune sau restaurant.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar uscă bine, dar e și economic. Conform mai multor site-uri de profil acest aparat are clasă energetică A+++ și și eficiență la condensare A.


Caracteristici

Uscătorul Awz 8cd/ Pro e unul profesional sau semi profesional în funcție de site-ul pe care-l citiți. E pentru acele persoane doritoare de un aparat care să poată fi utilizat din prima și care să poată fi amplasat oriunde.
Vine cu tehnologia Al Șaselea Simț care oferă economii de resurse, ușurință în utilizare și rezultate excepționale la uscare.
Are caracteristica WookExcellence care usucă până la 4 articole de lână în doar o oră.
Vine și cu SteamCare despre care trebuie spus că oferă haine fresh și ușor de călcat. Asta datorită acțiunii aburelui.
Dimensiunile aparatului sunt unele normale, adică vorbim despre 66x85x60 (lxÎxA cm). Datorită acestor dimensiuni putem spune că aparatul e unul cu nimic mai prejos față de o mașină de spălat.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi prețul nu prea mare, că este economic, prezența 6th Sense și capacitatea mare de încărcare.
Contra achiziției ar fi că are un nivel de zgomot mare. E de circa 75 dB ceea ce e normal pentru un uscător.

Verdict

Dacă ești interesat de un aparat care să-ți uște eficient undeva până în 8 kilograme de rufe atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Brandul Whirlpool nu se face de rușine, iar calitatea și fiabilitatea produselor sale îl mențin în topul preferințelor consumatorilor.

Te-ar mai putea interesa