Whirlpool AWZ812D

Mașina de spălat Whirlpool AWZ812D e una dintre cele mai performante modele de pe piață datorită capacității de încărcare mari, vitezei de centrifugare, a uscătorului incorporat și capacității de uscare de 4kg. Nu are un design prea atrăgător, ci mai degrabă unul simplu și ergonomic. Oricum, când ale,geți un electrocasnic de dimensiuni generoase sunt importante: funcțiile sale, eficiența și performanțele sale. Consider că acest model stă destul de bine la toate capitolele chiar dacă nu excelează. Având în vedere prețul, nu e accesibilă pentru oricine, de aceea v-o puteți achiziționa în rate fie fără dobândă. Spun asta deoarece modelul AWZ812D are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Are încărcare de tip frontală iar încărcătura nu poate depăși cele 8 kg impuse de producător. Dar și așa nu cred că veți avea atâtea rufe, însă dacă chiar aveți peste 8 kg, nu vă oprește nimeni să le spălați în două ture. Chiar dacă poate spăla atât de multe rufe, capacitatea de uscare e doar la jumătate. Deci clasa de eficiență la uscare nu e chiar așa de bună, probabil se datorează și centrifugării de 1200 RPM. Clasele de eficiență sunt următoarele: energetică B și A la spălare.

E dotată cu un ecran LED care vă oferă informații utile despre programul de spălare și deci e o dotare utilă care se regăsește la multe modele noi. Programele de spălare sunt diversificate și multe: prespălare, bumbac, spălare manuală etc. Observ că nu oferă prea multe caracteristici speciale de aceea ar trebui să căutați mai multe modele similare care ar putea fi considerate alternative la aceasta. Dimensiunile sale nu sunt mai mari decât cele ale unei mașini obișnuite.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e una dintre cele mai performante modele ale acestui producător, uscător incorporat, are multe programe de spălare și poate spăla până la 8 kg de rufe.

Minusuri: putea fi mai accesibilă și lipsa caracteristicilor speciale.

Concluzie

Acest Whirlpool AWZ812D e o mașină de spălat destul de utilă pentru cei care spală mult și nu au spațiu pentru a pune rufele la uscat. Din păcate nu poate usca mai mult de 4kg sau mai bine zis, rezultatele nu vor fi aceleași. Sunt multe alternative la aceasta, iar dacă luăm în considerare prețul, parcă ar fi mai avantajos să cumperi două aparate: mașină de spălat+uscător. Astfel puteți usca mai multe rufe, poate chiar aceeași cantitatea cu cea spălată (în funcție de modulul ales).

Te-ar mai putea interesa