Miele TSA 233 WP, avantajele acestui uscător modern

Miele TSA 233 WP e un uscător modern cu eficiență energetică A++ deoarece este echipat cu pompă de căldură. Iar, deoarece vine cu capacitate de 7 kilograme, acest model se adresează unei familii de 3-4 persoane.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se comportă fără reproșuri când vine vorba despre a usca o cantitate mare de rufe cu unul din cele 12 programe.
Din poza de alături poate fi observat aspectul modelului care e unul clasic.

Avantaje și dezavantaje

Evident că principalul avantaj al acestui model e că are pompă de căldură. Datorită acestei facilități economisim până la 50 procente ale facturii la curent. Iar, clasa de eficiență energetică e A++ cu un consum de 208 kWh pe an.
Dacă nu știați cum funcționează o pompă de căldură atunci trebuie să scriu că aceasta transferă căldura din aerul exterior în interiorul uscătorului, ceea ce poate reduce costurile cu energia și poate contribui la protejarea mediului.

Spre deosebire de modele cu condensare sau mașinile de spălat cu uscător, uscătoarele cu pompă de căldură pot fi reglate pentru a menține nivelul de umiditate la un nivel optim, ceea ce poate preveni formarea mucegaiului și deteriorarea hainelor.

Are tehnologie Eco Dry care presupune programe scurte pentru consum scăzut.

Întreținerea e una fără bătăi de cap deoarece filtrul de scame e unul poziționat sub ușă și poate fi ușor manevrat. Un alt lucru de care trebuie să știți pe partea de întreținere e că aparatul are scurgere integrată, adică golirea apei condensate se poate realiza în chiuvetă, țeavă sau sifon.

Ceva împrumutat de la mașinile de spălat rufe e funcția Add Load. Acest lucru înseamnă că se pot adăuga haine chiar dacă ciclul de uscare a început.

Din păcate, acest model are și un dezavantaj, adică faptul că are un cost destul de mare. Dar, trebuie să realizăm faptul că e vorba despre un aparat de la un producător german. Are o istorie aproape la fel de lungă precum Bosch, existând pe piață din 1899.

Te-ar mai putea interesa