Whirlpool AWOE 91202, mașină clasa A++

Whirlpool AWOE 91202 e o mașină de spălat rufe care are o capacitate de 9 kilograme și un consum foarte mic de curent dovedit prin clasa A++ de eficiență energetică. E un model Al 6lea Simț Colours ceea ce presupune că e o mașină făcută pentru haine cu culori strălucitoare care durează mai mult.

Acest model are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Prețul nu e foarte mic, dar nici exagerat de mare. Acest cost se datorează în principal capacități ide 9 kilograme care e cea mai mare. Astfel, un aparat precum acesta e perfect pentru cei cu familii mari ori pentru cei care au o pensiune… ori ceva de genul.

Aparatul
Aparatul

6th Sense Colours e o caracteristică interesantă pe care eu am întâlnit-o doar la Whirlpool. Acesta e una dedicată hainelor colorate. Fiecare program folosește al 6-lea Simț pentru a optimiza spălarea în funcție de culorile care sunt setate. Mai exact pot fi culori închise, deschise și un program mixt. În cazul culorilor închise se protejează negrul și culorile închise așa încât să nu se decoloreze, iar în cazul culorilor deschise se spală rufele fără vreun risc de transfer al culorilor. Programul mixt optimizează spălarea la mixtul de rufe.

Atuurile mașinii de față ar fi consumul deloc mare de curent, aspectul plăcut, prețul deloc exagerat, multitudinea de facilități și programe. Printre programele cu care vine se numără cel rapid de 15 minute (acest program se va dovedi extrem de util în cazul în care aveți puține rufe ori rufele nu sunt chiar așa de murdare; și curentul consumat o să fie mult mai mic față dacă ai fi folosit un program normal). Modelul acesta nu are EcoBubble, însă are ceva oarecum similar deoarece poate spăla rufe cu apă rece și astfel se face o economie impresionantă de curent. 😉

Concluzia mea referitoare la acest model ar fi că e perfect pentru acasă, dar și în scopuri comerciale. Vine exact cu ceea ce ai nevoie, iar utilizarea sa nu e delco complicată. Din clipul de alături se poate vedea mai bine cum arată acest aparat fiind un foarte bun preview.

Te-ar mai putea interesa