Whirlpool AWOC70120, mașina spălat rufe 6th Sense

Whirlpool AWOC70120 e o mașină de spălat modernă care are tehnologia 6th Sense care o să vă ajute să faceți economii impresionate de resurse și să aveți rezultate foarte bune la spălare. E un model premium pentru persoanele care au un buget redus destinat achiziției unei mașini de top.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar ce e deosebit la aparatul de față e că are ceva similar Fuzzy Logic, mai exact un senzor care adaptează resursele (apa) în funcție de încărcătură. Acest lucru e specific mașinilor și uscătoarelor de la acest brand.
Din imaginea alăturată se poate vedea mai bine cum se prezintă aparatul, iar din clipul de la final se poate vedea și mai bine.

Mașina
Mașina

Pe partea de caracteristici acest model are o capacitate mare de încărcare de 7 kilograme, o clasă foarte bună de eficiență energetică (A++) și foarte multe programe utile.
Nu e un model slim, lucru care se poate vedea după forma sa, iar acest lucru are și un impact asupra greutății care e de 72 kilograme. Deci, cu vreo 10 kg mai mare decât la modele slim.
Printre multele programe, acest aparat are și programul rapid de 15 minute care te ajută să speli mai repede hainele… dacă e vorba despre o cantitate redusă.

Atuurile acestui model ar fi silențiozitatea (la spălare are un nivel de zgomot de 59 decibeli), faptul că e economic și ușurința în utilizare a aparatului. Nu era rău dacă avea ceva de genul Eco Bubble, dar atunci prețul ar fi fost ceva mai mare. Însă electrocasnicul are ceva similar tehnologiei amintite anterior, iar acest lucru similar se numește Super Eco, fiind un program.

Concluzia mea referitoare la acest aparat ar fi că-și merită banii, cu atât mai mult cu cât vine cu diferite lucruri care îl fac eficient din punct de vedere al spălării, dar și al consumului de resurse.
Alături e un clip care prezintă un aparat similar de la acest brand, iar din acest preview puteți vedea cum arată… chiar dacă specificațiile nu sunt chiar similare.

Te-ar mai putea interesa