Whirlpool AWOC 70100, mașină de spălat 6th Sence

Whirlpool AWOC 70100 e un parat electrocasnic destul de reușit și care poate fi de folos pentru cei care nu au mai avut unul similar ori au unul dar e prea vechi. Poate înlocui aproape orice mașină de spălat deoarece aceasta e una recent lansată iar cele vechi nu pot spăla chiar așa de mult și atât de bine. E important cât poate spăla deoarece nu trebuie să o folosiți de atâtea ori pentru o cantitate modică de rufe ci doar 1 dată. Astfel se economisește timp și bani (consumați mai puțină energie). Arată bine și se observă acel ecran LED generos care mărește funcționalitatea aparatului. În general, mașinile cu tehnologii avansate sunt ceva mai scumpe dar prețurile se justifică (veți economisi bani, timp și mașina e mai fiabilă).

Acesta nu e foarte scumpă deoarece are doar 1000 RPM însă la alte capitole impresionează destul de mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Pe partea de încărcare, se observă că rufele pot fi introduse doar frontal și e bine să nu depășiți cantitatea de 7 kg. E dotată cu un afișaj LCD destul de mare și cu cât e mai mare, cu atât arată mai multe informații. Puteți supraveghea mai ușor programul de spălare și cam la ce etapă se află. Ca și caracteristici tehnice are: 1000 RPM, 7kg capacitate de spălare și eficiență A++.

Consumul într-un program standard e bun adică mic – 0.91 kWh. Acest consum poate varia în funcție de programul ales (centrifugarea are o mare importanță). Are un număr mare de programe de spălare – 15, dar majoritatea sunt cele care le știți de pe altele dar sunt și câteva speciale (vin cu 6th Sence Colours).

Ca și caracteristici speciale are: Eco ball (împotriva pierderii de detergent), opțiune start/pauză, spălare rapidă și detectare spumă. Nivelul de zgomot e redus și doar în timpul centrifugării e mai mare.

Plusuri: capacitate mare de încărcare, fiabilă, destule programe de spălare, arată bine și o puteți folosi cu ușurință.
Minusuri: nu prea sunt.

Whirlpool AWOC 70100 nu excelează la capitolul stoarcere dar impresionează la altele. Poate fi unul dintre multele ajutoare care le puteți avea la un preț atractiv și nu veți regreta alegerea făcută. Cel mai important aspect e cantitatea care o poate spăla, iar în acest caz e mare. Are 6th Sense Colours, deci are programe care vor avea grijă de țesăturile colorate.

Te-ar mai putea interesa