Whirlpool AWO/C60100, mașină spălat rufe

Mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C60100 e un electrocasnic de top care vine ca o alternativă la AWO/C52000 și ar fi recomandată de capacitatea mare de încărcare, prețul decent și eficiența sa… din toate punctele de vedere. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și datorită capacității de încărcare de 6 kilograme zic că o mașină XXL.

Poze

E de culoare albă, iar dimensiunile sale sunt normale, nefiind un model slim. Panoul de control are o poziție normală, iar ecranul cu care e dotat prezintă informații cum ar fi etapa de spălare. Se poate vedea că e o mașină normală, în sensul că încărcarea se face frontal și nu vertical cum e cazul la mașinile cu ușă poziționată sus.

Aparatul

Specificaţii tehnice

Whirlpool AWO/C 60100 are o clasă de eficiență A++ pe partea de consum de curent și asta nu înseamnă că are un consum mare de curent, ci că e unul foarte mic. Și la spălare se descurcă bine și zic asta deoarece aparatul e clasificat ca având clasa de eficiență A. Într-un program normal nu consumă deloc multă apă, iar zgomotul produs e unul modic. Astfel, la spălare produce 59 decibeli, iar la centrifugare undeva la 80

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu un excelent raport între preț și calitate; e foarte eficient ca electrocasnic deoarece la consum de curent și spălare are clasa A; e un adevărat aparat de îndelungă folosință și la acest lucru are o contribuție garanția extensibilă la maxim 4 ani; nivelele de zgomot sunt decente și astfel aparatul e unul destul de bun în sensul că nu e gălăgios.
Contra: nimic.

Concluzie

AWO/C60100 e un electrocasnic apărut de curând și la noi în România și cred că e numai bun pentru o persoană în căutarea unei mașini ieftine și care nu are prea multe fițe în cap. Nu vine cu panou de comandă cu ecran senzitiv și nici nu are rezistență ceramică, dar o să vă faceți treaba mai mult decât bine cu ea. Putea să aibă și un program de spălat mai scurt și aici mă refer la cel rapid care putea fi de 15 minute și nu de 30 cum e acum.

Te-ar mai putea interesa