Whirlpool AWG 1212/Pro, model profesional de 12kg

Whirlpool AWG 1212/Pro e considerată o mașină de spălat rufe profesională deoarece se recomandă utilizarea sa în scopuri comerciale (pensiuni, hoteluri etc). Capacitatea sa e una mare de 12 kilograme, iar din această cauză poate spăla pături, așternuturi și altele.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care are clasa A de eficiență la spălare și tot A la eficiență energetică.


Caracteristici

Modelul Whirlpool AWG 1212/Pro e unul dotat cu 1200 rotații și cu o capacitate de 12 kilograme.
Numărul de programe e 9, fiind vorba despre bumbac, rufe mari, spălare manuală, mixt, prosoape, sport, rapid (30 minute), centrifugare, lână etc (eco, intensiv, start-pauză).
Fiind vorba despre un model Whirlpool avem la dispoziție funcția de detectare a încărcăturii, adică Fuzzy Logic.
Nu stă rău nici pe partea de siguranță întrucât are tradiționalele control al balansului și protecție la scurgere.
Nivelul de zgomot e unul normal, fiind vorba despre maxim 75 dB.
Fiind vorba despre un aparat profesionale poate că vă întrebați dacă are suport pentru fise, iar răspunsul e că din păcate nu.
Materialele sunt unele de calitate, mai exact cuva e una din inox, iar acesta e unul dintre motivele pentru care acest e mai scump decât altele. O cuvă precum aceasta va ține extrem de mult (mai mult de 20 ani).
Într-un ciclu normal consumă 60 de litri de apă, dar la încărcare parțială consumă mai puțin datorită caracteristicii Fuzzy Logic.

Avantaje

E un model profesional făcut care să reziste, iar din această cauză la construcția sa au fost utilizate cele mai bune materiale. (Dacă nu e folosită corespunzător poate să fie făcută și din titan că tot se va strica. Deci, e bine ca angajatul să fie instruit și supravegheat până se descurcă cu aparatul.)
Eficiența e clasa A, iar acest lucru ne ajută să obținem consum redus de energie și implicit facturi mult reduse la electricitate.

Concluzii

Înainte de instalarea aparatului recomand să citiți manualul de utilizare, mai exact de la pagina 25. La pagina 29 e o imagine în care vă prezintă cum se îndepărtează șuruburile care blochează cuva pe timpul transportului. Neîndepărtarea acestor șuruburi va duce la nefuncționarea aparatului.

Te-ar mai putea interesa