Whirlpool AKT 797 IX, plita 5 arzătoare

Whirlpool e cunoscut pentru electrocasnice fiabile şi pentru plite incorporabile foarte bune, iar plita Whirlpool AKT 797 IX e un model actual care ar fi recomandată de cele 5 arzătoare pe gaz şi faptul că se aprinde electric având aprindere electrică. Un alt lucru de care e recomandată plita incorporabilă e acest preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

AKT 797 IX e de culoare inox, dacă vă întrebaţi ce culoare e sau dacă e făcut din inox. E o plită origami sau de tip incorporabil şi e foarte apreciată de acele persoane care vor să-şi facă o bucătărie modernă ori de ce care vor să-şi „mobileze” o bucătărie a unui restaurant

Aşa arată acest aparat electro

Specificaţii tehnice

AKT 797 IX are 5 arzătoare ceea ce e cu unul mai mult decât au plitele obişnuite. Acestea se alimentează de la reţeaua de gaz fiind pe gaz. Arzătoarele se aprind electric de la butoanele care sunt amplasate frontal foarte facil. Arzătoarele sunt de diferite dimensiuni printre care se numără şi unul WoK pentru vase WoK care au fundul rotund.
E dotat cu gătar, dar nu e pentru realizarea unui grill deoarece are rol de a menţine oala/recipientul pentru gătit deasupra arzătorului.

Păreri pro şi contra

Grătarul e din fontă, iar ochiurile au putere variabilă ceea ce ar fi un plus. Alte plusuri ar fi estetica origami, culoarea inox şi preţul care nu e deloc mare. Minusuri nu ar fi de precizat deoarece este o plită cu multe dotări, poate dor greutatea de undeva la 14 kilograme ar fi un minus.

Concluzie

Acest model de hotă e una foarte apreciată fiind în topul vânzărilor şi la acest lucru contribuie atât brandul cât şi fiabilitatea destul de ridicată. Are o fiabilitate bună pentru că din start are o garanţie de doi ani şi dacă se doreşte atunci aceasta poate fi mărită la patru ani.

Multă lume a fost indusă în eroare de faptul că la aparat e precizat că funcţinează pe gaz şi se alimentează electric. Aparatul e unul care e pe gaz, dar pentru a funcţiona aprinderea electrică e nevoie să se conecteze la reţeaua de electricitate. Însă, acest lucru s-ar putea să nu fie valabil şi la acest model deoarece există diferite variaţii ale modelului de faţă.

Te-ar mai putea interesa