Whirlpool AKR431ME

Îmi plac hotele de la Whirlpool deoarece și eu am una, iar modelul de hotă Whirlpool AKR431ME ar fi recomandarea mea dacă vrei ceva foarte ieftin. Normal că există modele mai scumpe cum ar fi AKR 428 WH – un model tot de la Whirlpool, dar dacă nu ai nevoie de mai mult e bun și modelul AKR431ME. Nu costă mult deoarece vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar prețul scăzut se datorează faptului că are doar un motor pe când altele au două motoare.

Poze

AKR431ME e un model care nu intră în categoria premium dar are un aspect de 4 stele deoarece e de culoare argintie și asta presupune că nu se va vedea praful ori alte depuneri. Din imagine nu se vede dar are puțin butoane și de aceea e foarte ușor de folosit chiar și de persoane care nu văd prea bine.

Așa arată hota

Specificaţii tehnice

AKR 431 ME are un motor cu o putere de 100W și are și o lampă de iluminare de 40W. Viteza de absorbire poate fi reglată în două trepte, iar puterea de absorbire e de 172 metri cubi pe oră ceea ce e destul de bine. Zgomotul e mia mic decât la cele cu două motoare fiind de 66 decibeli, iar dacă vreți să controlați hota, controlul se realizează mecanic.

Păreri pro şi contra

Pro acest model ar fi prețul mic, marca Whirlpool care la realizat, culoarea gri metalizat pe care nu se va vedea proful la fel de bine ca pe modelele albe, greutatea nu prea mare de puțin peste 5 kilograme, iar fiabilitatea e bună (spune asta deoarece are o garanție de 2 ani care o puteți mări la 4 ani contra sune mici de 39 de lei).
Contra achiziției ar putea fi doar faptul că are doar un motor, iar dacă gătiți pe mia multe ochiuri la un aragaz atunci va trebui să cumpărați ceva mai puternic cu două motoare.

Concluzie

Whirlpool AKR431ME e un model care impresionează prin eficiența sa la absorbire a aburilor și prin costul de achiziției foarte mic, însă nu e o soluție ideală dacă gătiți mult. Raportul dintre calitate și preț e foarte bun deoarece costă puțin peste 200 lei și cu încă vreo 40 lei beneficiați de o garanție de patru ani ceea ce e foarte mult și transformă electrocasnicul în unul de folosință îndelungată.

Lasă un comentariu