Whirlpool AKR 428 WH

Sunt de părere că niciunei bucătării nu trebuie să-i lipsească o hotă ca hota Whirlpool AKR 428 WH, în cazul în care se găteşte şi cu atât mai mult în cazul în care se găteşte mult. Dacă vă întrebaţi al ce foloseşte atunci răspunsul ar fi la captarea burilor şi a mirosurilor produse de mâncare. Cu ajutorul unei hote nu o să mai umpleţi casa cu miros de mâncare, iar aburii vor fi absorbiţi de hotă şi nu de pereţii bucătăriei. Modelul de faţă e unul foarte performant chiar dacă are un preţ bun Vezi prețul special de azi → şi asta datorită celor două motoare cu care vine care fiecare are o putere de 120W.

Poze

Alături e o poză oficială cu acest aparat pusă în scopul de a forma o opinie despre cum arată. Se poate vedea că arată similar altor modele de la Whirlpool şi că designul e plăcut.

Are un aspect normal

Specificaţii tehnice

Electrocasnicul Whirlpool AKR 428 WH are o putere totală de 240W distribită egal pe cele două motoare de 120W fiecare. De asemenea e dotat cu două lămpi pentur iluminarea a ceea ce gătiţi pentru ca pe timp de noapte să nu fiţi nevoiţi să aprindeţi alt bec care nu ar fi prin apropiere şi astfel să lăsaţi mâncarea nesupravegheată.
Puterea de absorbire e de 320mc/h şi există 3 trepte de reglare a vitezei ceea ce e foarte facil.

Păreri pro şi contra

Pro: e foarte capabilă deoarece puterea de absorbire e de 320 metri cubi pe oră; zgomotul din timpul funcţionării nu este exagerat fiind de 70 decibeli; e dotat cu o lampă de iluminare… sau mai bine spus fiecare motor are lampa sa; filtrul nu e greu de schimbat şi se găsesc de cumpărat la preţuri modice; fiabilitatea aparatului e bună având o garanţie de 2 ani extensibilă la 4 o să fiţi asiguraţi de eventualele neplăceri.
Contra: nu există vreun motiv serios pentru care nu aş alege acest model, însă nu am văzut modele pe negru ori gri de la acest brand. Greutatea de aproape 10 kilograme nu cred că intră în categoria minusurilor, dar nici a plusurilor, deoarece nu e laptop aşa încât să fie un aparat portabil.

Concluzie

AKR428WH nu e tocmai un model nou, dar încântă prin dotările şi performanţele sale în absorbirea burilor şi mirosului plăcut sau neplăcut de mâncare. Cum ziceam anterior, filtrele sunt destul de uşor de găsit, dar şi de schimbat. Unele persoane optează pentru spălarea acestui filtru, el fiind sintetic, dar cea mai bună variantă ar fi înlocuirea lui.

Lasă un comentariu