Heinner HDCH-F4560TIX, hotă decorativă cu sticlă

Hotele decorative sunt tot mai populare deoarece au apărut tot felul de variante care mai de car, însă unele branduri le oferă la prețuri destul de piperate. De aceea am ales să vă prezint modelul de jos numit Heinner HDCH-F4560TIX care e destul de nou. Aceste tipuri de hote au un design puțin mai deosebit pentru că sunt folosite materiale mai de calitate, plus că liniile sunt mai drepte și aveți forme ascuțite. Se poate observa la modelul prezentat că este unul de tip turn și că panoul control este frontal acoperit de sticlă (ca la Star-Light HAD-190VBL), deci butoanele pot fi doar senzitive.

Cât despre preț, nu este nici mare dar nici mic, iar noi trebuie să ne uităm și la performanțele ei. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă aveți o bucătărie potrivită ca și mărime atunci cred că hota aceasta vi s-ar potrivi. Potrivit capacității de absorbție (488 mc/h), ar fi numai bună pentru o cameră de circa 16 mp, dar puteți calcula și voi. Mai precis, împărțiți acea valoare la înălțimea camerei și coeficientul 12 (câte cicluri sunt necesare pentru a înlocui aerul din cameră).

Cu ce este mai diferită de restul hotelor de la acest brand? Sunt câteva aspecte destul de importante atunci când alegeți o hotă: putere, iluminare, filtre și design. Cred că am lămurit partea de putere mai sus, adică cum se calculează și ce suprafață nu poate să depășească. Iluminarea trebuie asigurată de două lămpi LED sau chiar și una dacă este mai mare. Filtrele din aluminiu se demontează ușor fără a fi nevoie de șurubelnițe și pot fi spălate, adică nu mai e nevoie să cumpărați altele.

Concluzie

Heinner HDCH-F4560TIX poate fi folosită și cu filtru din cărbune activ dacă nu aveți cum să mascați burlanul, adică ieșirea nu vine pe același perete cu hota. Toate hotele noi oferă și recirculare dar acel filtru special nu este inclus ci trebuie să folosiți unul special sau chiar universal. Să nu credeți că toți producătorii oferă filtre pentru fiecare serie sau generație și puteți ieși destu lde ieftin așa.

Te-ar mai putea interesa