Star-Light HAD-190VBL, hotă decorativă neagră

Hota Star-Light HAD-190VBL este una dintre puținele modele de acest brand care are un design mai elegant și se vede din imaginea de jos că este vorba de un decorativă. Hotele cu aspect modern sau decorative sunt tot mai căutate deoarece se potrivesc perfect alături de plite electrice și nu numai. Ar mai fi de spus că aparatele pe negru se întrețin mult mai ușor. Mai sunt modele decorative care au partea frontală înclinată, dar la acesta este complet dreaptă, astfel că nu trebui să o îndepărtați (pentru că filtrul este în partea de jos).

Până și brandurile mai accesibile oferă soluții de atât de elegante și la prețuri competitive, tot cam în același preț aveți și modelul incorporabil Turbionaire TSL50B. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Aceasta poate fi perfectă pentru cei ce gătesc mult sau au doar o bucătărie mare. Cu alte cuvinte, capacitatea de absorbție este foarte importantă și există diverse formule e calcul sau tabele pentru a vedea care vi s-ar potrivi. Vă recomand hote cât mai performante deoarece sunt mai silențioase decât cele accesibile.  O hotă cu un debit de circa 300 mc/h trebuie să meargă mai tot timpul la viteză maximă, pe când una ca cea de sus va funcționa poate doar în treapta 1 și 2.

Nu sunt prea multe de menționat la hotele de buget, însă specificațiile și materialele folosite trebuie menționate pentru a vă face o idee. Panoul de control poate fi doar touch deoarece partea frontală este din sticlă, astfel că este ascuns. Nici nu o să vedeți prea multe hote decorative ca aceasta cu control mecanic, ci doar electronic.

Concluzie

Star-Light HAD-190VBL poate fi montată la ce înălțime doriți și puteți alege cum să ventilați încăpere (recirculare sau evacuare). Mai toate modelele noi oferă posibilitatea să montați un filtru de carbon, însă puține vin cu acesta inclus. Eu vă recomand să-i montați burlan și chiar dacă nu iasă prin spate, puteți să-l mascați cu ceva negru sau faceți la comandă un corp mobilier  care să mascheze puțin din hotă (în special dacă nu v-ați gândit și la o priză în apropiere).

Te-ar mai putea interesa