Heinner HTCH-F400WH, hotă telescopică albă

Una dintre cele mai simple hote incorporabile de pe piață este modelul prezentat mai jos Heinner HTCH-F400WH. Modele ca aceasta sunt destul de multe, astfel că veți găsi destul de multe alternative în caz că nu vă place culoarea sau forma. Dacă ne rezumăm strict la variantele telescopice, veți vedea că mai toate arată la fel, panoul de control este poziționat în același loc, însă materialele pot să difere la una la alta, de aceea sunt diferențe de preț când vorbim de branduri mai de top.

Modelul prezentat jos are un design simplu și trebuie să vă imaginați că după instalare va fi vizibilă doar partea frontală și inferioară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Alegerea potrivită se poate face doar în funcție de necesități, iar în cazul de față vorbim de un model cu performanțe modice. Pentru a vă face o idee vă voi enumera principalele caracteristici tehnice ale aparatului și după care trebuie să vă ghidați:

  • putere de absorbție de 358 mc/h, aceasta fiind valoarea maximă și poate fi atinsă în treapta a doua.
  • toată puterea este dată de un singur motor și nici nu prea se mai fabrică modele cu 2 motoare, eventual doar la cele cu putere mult mai mare sau cu lățime de peste 60 cm.
  • iluminare LED este asigurată de o singură lampă LED aflată în partea din spate.

Poate că vă întrebați de ce ar trebui să alegeți un astfel de model, ei bine, conform calculelor mele, hota de sus este numai bună pentru o bucătărie 3 pe 4 metrii. Per ansamblu, oferă destul de multe pentru un preț atât de mic, iar dacă sunteți dispuși să cheltuiți mai mult, atunci vorbim deja de materiale diferite, poate un aspect decorativ, două lămpi LED și de performanțe mai bune (Heinner HDCH-F4560TIX este un astfel de model).

Concluzie

Heinner HTCH-F400WH este echipată cu filtre din aluminiu ca multe altele, dar și cu sistem care permite montarea unui filtru din carbon activ, adică pentru recircularea aerului (dacă nu vă puteți monta un burlan sau nu mai vreți să găuriți mobilierul).

Te-ar mai putea interesa