Whirlpool AKM 528 NA, plită incorporabilă pe negru

Dacă e vorba despre achiziționarea unei plite incorporabile pe negru atunci nu prea ia de unde a alege, însă Whirlpool ne sare în ajutor cu modelul Whirlpool AKM 528 NA. E un model pe gaz, dar care poate fi aprins electric… chiar dacă nu are un al cincilea buton care să poată fi utilizat pentru aprinderea electrică (acest tip de aprindere e unul integrat în butoanele arzătoarelor).

E un model ieftin care vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar dacă dispui de un surplus de 100 lei atunci poți să îi investești într-o garanție suplimentară așa încât să faci ca garanția să fie de 4 ani.
Pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată vă recomand imaginea de alături în care puteți vedea că nu are arzător de tip wok.

Plita
Plita

Modelul de față nu are doar un aspect special (fiind negru-antracit cu un design mai rustic), ci și dotat cu ultimele fițe cum ar fi aprinderea de tip electric, siguranța și altele.
Când vine vorba de a o monta nu trebuie să vă faceți prea mari griji deoarece nu e prea complicat de montat. Greutatea de 11 kilograme nu cred că e un impediment în montarea aparatului.
Dacă vă interesează din ce material e făcut atunci trebuie știut că grătarele sunt din fontă.
Chiar dacă e alimentat de la rețeaua de gaz (sau de la butelie dacă nu aveți rețea) aparatul consumă și curent atunci când se realizează scânteia, însă consumul e foarte mic… echivalent clasei A.

Lucrurile care o să le apreciați la acest model sunt aspectul, prețul nu prea mare, că are o garanție de 2 ani (valabil la magazinul înspre care am pus link deoarece am văzut că la alte magazine are garanție de doar 1 an), și că e făcut de un brand de încredere.

În rest, acest model e unul pentru cei care vor să-și facă o bucătărie precum în basme. Iar, dacă nu știi ce cuptor se potrivește cu acest aparat atunci îți recomand Whirlpool AKP 288/NA pentru că e un cuptor rustic.

Te-ar mai putea interesa