Whirlpool AFB 1842, congelator mare incorporabil

Atunci când discutăm de un congelator mare, defapt facem referire la unul cu multe sertare și capacitate mare. Whirlpool AFB 1842 e un model care se incorporează iar acest lucru se poate observa din pozele de prezentare și că nu are un design exterior care să atragă, cum se întâmplă în cazul celor clasice ori standard. În general, aparatele incorporabile stau mai bine la capitolul funcționalitate și se vede că în partea de sus are acel control electronic care oferă butoane suplimentare care pot fi de folos în anumite situații.

Sertarele și raftul special pot fi observate din poza postată jos și două din acele sertare beneficiază de congelare rapidă, adică în acelea trebuie să puneți alimentele proaspete. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta beneficiază de o clasă de eficiență energetică foarte bună pentru cât costă, iar aici mă refer la A++. Poate îngheța până la 22 kg de alimente pe zi și ar trebuie să folosiți cele două sertare cu înghețare rapidă dacă introduceți doar alimente proaspete. Conservarea e mai bună dacă se îngheață rapid, însă e irelevant dacă puneți alimente deja congelate.

Panoul de control care e poziționat sus are funcții interesante: Eco Night, super-congelare, avertizare ușă deschisă, avertizare temperatură ridicată, avertizare cădere curent și control electronic al temperaturii.

Păreri pro și contra

Interiorul e foarte bine organizat, iar pe alimente nu veți vedea gheață datorită sistemului de răcire cu tehnologie No Frost. Acesta poate fi pus alături de un frigider incorporat și mai că nici nu iasă în evidență pentru că pe ușa aparatului se pune un panou similar cu mobilierul existent în bucătărie. E și destul de silențios pentru capacitatea și performanțele sale de înghețare – 38 dB.

Whirlpool AFB 1842 e un aparat frigorific care nu ocupă foarte mult spațiu pentru are o lățime de numai 54 cm și pentru acesta e necesar un mobilier la comandă, însă trebuie să vă gândiți și la un eventual frigider. Nu are sens o combină pentru că nu aveți nevoie de un congelator suplimentar, însă poate că nu obișnuiți să-l țineți mai tot timpul plin.

Te-ar mai putea interesa