Whirlpool ADP6333WH, mașina spălat vase

Whirlpool ADP6333WH e o mașină pentru spălat vase care poate spăla fără probleme undeva până la 12 seturi cu ajutorul a 5 programe. În ciuda capacității mari, acest model are clasa A+ de eficiență energetică care presupune un consum foarte mic de curent. Un lucru care-mi place la aparatul acesta e că nu are un nivel de zgomot prea mare deoarece scoate undeva la 48 decibeli… ceea ce nu e deloc mult.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » care e unul mic în condițiile în care are chiar și program eco pentru cei care să facă economie atunci când spală un număr redus de vase.

Mașina
Mașina

Pe partea de specificații, lucrurile care trebuie apreciate sunt capacitatea mare, consumul mic de curent electric, nivelul redus de zgomot și consumul mic de apă. Poate fi utilizat chiar și pentru pahare deoarece are un program special, iar dacă vreți să spălați ceva rapid care nu e prea încărcat atunci se poate utiliza programul Spălare Express.
Are o caracteristică specială numită Aqua Control care e oarecum un dispozitiv electronic de protecție dacă se strică aparatul. Astfel, aparatul are un indicator de apă care monitorizează nivelul de apă și detectează dacă lipsește apa, pompând afară o anumită cantitate de apă. Nu pompează toată apa afară așa încât butonul să rămână pornit până când mașina e reparată. Aceasta e o caracteristică interesantă, însă nu prea înțeleg cu ce mă ajută pe mine ca și client.

Atuurile modelului acesta sunt multiple, multe dintre ele fiind menționate mai sus, restul fiind că poate fi utilizat în scopuri comerciale și că nu e deloc complicat. Prin scopuri comerciale mă refer la utilizarea sa la o pensiune ori într-un local… dar nu vă oprește nimeni să o folosiți și acasă în cazul în care aveți o familie mai numeroasă.
Ca minus ar trebui să menționez că nu e incorporabilă, dar dacă avea această facilitate atunci ar fi costat mai mult.

Concluzia mea legată de acest model e că își merită banii, iar pe parcursul utilizării o să vedeți că o să vă recuperați banii datorită consumului mic de resurse și a faptului că nu trebuie să angajați personal care să se ocupe cu spălatul de vase.

Te-ar mai putea interesa