Wellington 49FHD282SW, model smart de 124cm

Televizorul Wellington 49FHD282SW e unul de 124 centimetri și se adresează celora interesați de un televizor smart cu care să urmărească divertisment din orice sursă… Internet, stick-uri sau alte surse.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar se prezintă bine dpdv al specificațilior, ci care are și un soft suficient de avansat încât concurează cu Android, webOS sau Tizen. Pentru a vă face o părere despre televizor trebuie să vă spun că telecomanda sa are inclusiv butoane dedicate pentru Youtube și Netflix.


Pro

Diagonala de 124 centimetri e una suficient de mare așa încât să vedeți de la distanță filme fără a pierde vreun detaliu. Rezoluția e FHD, iar acest lucru permite vizionarea filmelor Blu-ray cât și a posturilor TV în format HD (digital). Unghiurile de vizualizare sunt de 178/178 grade, iar acest lucru înseamnă că televizorul are un panou IPS de calitate.
Tunerul integrat e unul dublu, adică DVB C/T, iar acest lucru înseamnă că televizorul poate fi utilizat la posturi TV calitate digitală de la cablu și transmisii terestre.
Conectarea la net se poate face cu sau fără fir, adică prin LAN sau wireless. În acest el fiecare alege cea mai convenabilă variantă în funcție de ce își dorește (stabilitate sau cât mai puține fire).
La capitolul conectică stă bine deoarece pe lângă porturile de rețea mai are 2 HDMI-uri, un USB și port D-Sub… pe lângă altele.
Consumul energetic e unul nu prea mare deoarece are ecran LED, iar în acest fel are 48W ca și consum.

Contra

Nu dispune de rezoluție 4K, însă de la distanță nu o să vedeți diferențe dintre HD (720p), Full HD (1080p) și UHD (4K).
Softul nu e Android, dar e unul foarte similar cu diverse aplicații care pot fi descărcate din Opera TV Store.

Concluzii

Wellington 49FHD282SW e televizorul adresat celora interesați de a viziona filme de pe Netflix sau Youtube la o calitate cât mai bună. Dacă ar fi fost cu rezoluție 4K nu știu dacă s-ar fi putut vedea filme de pe stream la această calitate deoarece e nevoie de o bandă largă la net și un hardware foarte puternic.

Lasă un comentariu