Vortex VAI-A1218FA, AC cu I Feel și kit de instalare

Vortex VAI-A1218FA este un aparat de aer condiționat dotat cu facilitatea I Feel și are kitul de instalare inclus. Capacitatea acestui aparat e una de 12000 Btu, iar din această cauză e perfect pentru răcirea unei încăperi până în 20mp.

Un astfel de model vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care are eficiență energetică A++ și o multitudine de facilități utile.


Pro

Modelul Vortex VAI-A1218FA e unul avansat din punct de vedere tehnologic întrucât vine cu Inverter, funcția I Feel (presupune că telecomanda are senzori pentru a lua temeperatura din jur așa încât aparatul să știe cum să o adapteze) și alte facilități utile.
Poate fi reglat așa încât puterea să difere deoarece are ventilator cu 3 trepte. Din această cauză și unitatea internă are un zgomot variabil, valoarea maximă fiind de 52 decibeli.
Dacă vreți să aveți un somn odihnitor atunci trebuie să vă spun că acest model are inclusiv mod Sleep pentru noapte. Prin intermediul acestui mod de funcționare aparatul face ca dvs să nu fiți deranjați întrucât e mai silențios… printre multe altele.
Nu trebuie să vă faceți griji dacă se întrerupe curentul deoarece cu funcția Auto-Restart acest model se resetează atunci când se întrerupe curentul și îți ia setările anterioare.
E un aparat care are caracteristică Anti-Fungus așa încât să nu fiți afectați de ciuperci, viruși ori alte microorganisme dăunătoare.

Contra

Nu era rău dacă acest model ar fi avut o capacitate de răcire mai mare, dar la banii care-i dăm pe el eu zic că e suficient.

Concluzie

Modelul de față e foarte bun pentru cei interesați de un aparat care să arate bine, consume puțin curent și să facă o climă bună într-un apartament (sau ceva de genul).
Dacă nu știți prea multe despre brandul Vortex atunci trebuie să știți că e unul românesc prezent pe piață de mulți ani. Acesta e cunoscut pentru televizoare și aparate de aer condiționat.

Te-ar mai putea interesa