Vonino LE-5060Z, televizor de 50 inci cu imagine 4K

Televizoarele 4K sunt destul de populare pentru că oferă o imagine mai bună, însă și filmul ales trebuie să aibă aceeași calitate. Vonino LE-5060Z e un model accesibil care ar trebuie să vă intereseze deoarece oferă caracteristici tehnice bune pentru acest buget. Până la urmă e vorba de un brand destul de popular în România și care oferă diverse electronice accesibile. Poate că lista de televizoare nu e atât de mare, însă cred că veți găsi cu ușurință modelul care vi se potrivește. Mărimea ecranului are mare importanță atunci când atunci când vreți să puneți televizorul într-o cameră mare.

Designul e atrăgător datorită finisajului negru lucios și pentru că are acele picioare subțiri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are un sistem audio puternic pentru acest buget și cred că-l veți aprecia și voi pentru că nu mai trebuie să folosiți boxe. Depinde și ce vreți să vedeți pe el, iar dacă îl folosi ca monitor pentru PC, atunci puteți să-l folosiți cu periferice wireless. E bine să nu stați foarte aproape de el și se poate seta cât mai mare vreți să fie fontul din Windows.

Un televizor 4K oferă niște dotări mai bune de aceea mulți preferă pe acesta decât pe unul Full HD sau chiar HD. NU sunteți obligați să vizionați conținut video 4K dacă nu doriți, chiar și cel 1080p se vede foarte bine pe acesta.

Păreri pro și contra

O imagine clară e dată de specificațiile sale și nu sunt atât de importante tehnologiile, adică nu trebuie să fie foarte multe. Veți observa că are unghiuri de vizibilitate bune, contrast satisfăcător, zgomotul digital e redus (imaginea nu e ștearsă), sunet bogat. Playerul media al fiecărui televizor va fi folosi la un moment dat și suportă destul de multe formate, astfel ca voi să nu mai trebuiască să conectați PC-ul ori un media player extern la el.

Vonino LE-5060Z e un gadget de ultimă generație care nu costă mult și vi-l recomand chiar și ca monitor. Poate fi pus pe perete ca oricare alt televizor, astfel veți câștiga spațiu în sufragerie, adică nu mai trebuie mult mobilier.

Te-ar mai putea interesa