Viewsonic VX2753MH, monitor de 27″ accesibil

După cum bine știți monitoarele de 27 inci sunt cele mai apreciate modele pentru vizionare de filme ori jocuri. Din păcate, nu toate sunt accesibile ca și acest Viewsonic VX2753MH. A apărut recent alături de un alt model însă care are o diagonală de 24 inci. Designul e destul de plăcut dacă vă interesează și acest aspect. Poate fi o alegere bună și pentru utilizatorii office deoarece are boxe integrate și o construcție robustă. Apreciez că are două HDMIuri dar și un VGA (puteți conecta mai multe dispozitive la el). Caracteristicile sunt bune și le puteți vedea mai jos la partea de specificații tehnice. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa din poza a doua că e foarte subțire, iar finisajele sunt lucioase (îi dau un plus de eleganță). Sportul e destul de mic motiv pentru care veți avea destul spațiu pe birou pentru un scaner sau alte periferice.

Din față
Din față
Din lateral
Din lateral

Specificații tehnice

Display-ul de 27 inci e destul de detaliat având în vedere rezoluția 1080p. Toate monitoarele de cel puțin 21.5 inci sunt de tip FullHD, deci veți găsi puține HD. Alte caracteristici ale imaginii sunt: timpul de răspuns de 3.4 ms, contrastul dinamic de 3 milioane la 1, aspect lat și timpul de refresh de 24-83 Hz. Unghiurile de vizibilitate sunt bune pentru un astfel de monitor. Doar cele cu panou IPS ori similar IPS-ului oferă unghiuri de vizibilitate mai bune.

Facilitățile oferite de acesta sunt: boxele integrate și porturile video. Pe lângă acele porturi video (HDMIuri și VGA), are și intrare audio (în caz că doriți să folosiți boxele monitorului pentru a asculta muzică). Are un consum de energie destul de mic pentru dimensiunile sale – maxim 44W. Nu cred că va ocupa mult spațiu având în vedere că e foarte subțire și piciorul său e mic.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: preț atractiv pentru o diagonală așa de mare, 2 intrări HDMI (ideale pentru redarea conținutului media la calitate superioară), design elegant și fiabil.

Minusuri: nu prea are datorită prețului (deci nu are rost să-l comparați cu unul mult mai scump).

Concluzie

Acest Viewsonic VX2753MH e una din recomandările mele, iar adică vi se pare prea mare ori scump, mai e și cel de 24 inci din aceeași serie. Ambele arată identic iar caracteristicile de imagine sunt similare. Am pus și un clip corespunzător pentru a vă ajuta să faceți alegerea corectă.

Te-ar mai putea interesa