V-Mark 650VA

Pentru persoanele care lucrează mult la calculator, iar datele care le prelucrează sunt foarte importante cred că acest UPS V-Mark 650VA fără management ar fi o alegere perfectă. În cazul în care se întrerupe curentul, laptopul/desktopul nu o să se stingă direct, ci o să aveți 8 minute la dispoziție să vă salvați datele importante. Aparatul de față vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e unul foarte mic pentru ce poate face.

Poze

Din imaginea de alături se poate vedea cum arată acest aparat și chiar dacă pare mic trebuie știut că are o greutate de undeva la 6 kilograme ceea ce nu îl face portabil, dar acesta nici nu e scopul lui. Se poate vedea că beneficiază și de un panou de control dotat c uu necran LCD mare pe care pot fi urmăriți diferiți parametri.

Aparatul
Aparatul

Specificaţii tehnice

V-Mark 650VA are o capacitate de 390W și având o baterie o să vă țină undeva la maxim 8 minute în condițiile în care se încarcă undeva în 8 ore. Nu trebuie să vă faceți griji cu referire la tensiune deoarece are protecție la supratensiune pentru el și pentru diferite cabluri cum ar fi fax, modem sau telefon.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; vine cu un ecran pe care sunt afișate diferite informații așa încât dvs să fiți bine informați; e foarte ușor de folosit, iar lipsa managementului cred că e un plus deoarece așa nu vă încurcați în meniuri stufoase pentru a-l seta corespunzător; funcționează destul de mult fără curent.
Contra: vine cu o garanție de doar un an.

Concluzie

Dacă datele de pe calculator ori ce face pe calculator e foarte important pentru tine atunci un UPS ar fi cea mai bună și ieftină soluție. Dar, nu doar te ajută să nu ți se stingă calculatorul când nu e curent, ci are și protecție la tensiune pentru ce e conectat la el, dar și diferite cabluri.
Despre utilizare trebuie menționat că nu e complicată deoarece toate sistemele de operare au suport pentru UPS-uri și așa că nu trebuie s instalezi un driver, însă dacă ai ceva OS antic atunci s-ar putea să fie nevoie de instalarea unui driver de pe ‘net.

Te-ar mai putea interesa