V-Mark 1200VA, UPS-1200VP

Unul dintre cele mai ieftine UPS-uri e acest UPS V-Mark 1200VA şi vine dotat cu LCD, Power Management SW, iar codul corect e UPS-1200VP. E ieftin deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi asta se datorează în principal faptului că are doar un an garanţie în condiţiile în care modele care costă undeva la 1000 lei au 3 ani garanţie.
Un UPS vă va fi de folos deoarce atunci când o să vi se întrerupă curentul, PC-ul va continua să funcţioneze pentru o anumită perioadă de tip. Un alt avantaj ar fi că are protecţie la şocuri şi astfel aparatele conectate la el nu se vor arde. Nu e neaparat pentru conectarea unui PC deoarece puteţi conecta un laptop, cuptor cu microunde sau ce altceva vreţi să conectaţi.

Poze

Aşa arată acest V Mark UPS-1200VP şi din această imagine se poate vedea că arată foarte simplist, iar la final e un clip video care poate fi considerat un preview, despre cum arată LCD-ul luminat.

Din faţă

Specificaţii tehnice

V-Mark 1200VA e un aparat care ţine destul de mult dacă o să îl folosiţi în principal acasă. Puterea e de 720W/1200Av şi are incluse două baterii care se încarcă în undeva la 8 ore (un timp absolut normal de încărcare pentru un astfel de periferic).
Vine cu management şi are panou de control, LCD şi atenţionări sonore care se vor dovedi foarte utile în opinia mea.

Păreri pro şi contra

Pro: are un timp mediu de funcţionare de 8 minute, sunteţi informaţi pe diferite căi despre starea bateriei, costă destul de puţin şi vine de la un brand cunoscut în acest domeniu al UPS-urilor cu management. Îmi place acest model şi datorită faptului că nu protejează doar aparatură, ci şi cabluri cum ar fi cel de fax, modem sau telefon.
Contra: din păcare are doar o garanţie de un an, însa asta îi conferă şi un preţ inferior altor modele.

Concluzie

V-Mark 1200VA e un UPS ieftin pentru acele persoane care folosesc PC-ul pentru a face un ban, iar un astfel de periferic îi va ajuta să aveţi calculatorul cât mai mult posibil pornit şi atunci când curentul se întrerupe, sunteţi avertizaţi aşa încât să vă salvaţi documenstul sau ce aţi lucrat la PC. Alături e un video preview al LCD-ului aparatului şi se poate vedea că oferă destul de multă informaţie precum modelele scumpe.

Te-ar mai putea interesa