Mustek PowerMust 848 LCD

Un astfel de UPS Mustek PowerMust 848 LCD e o recomandare pentru cei ce vor să-și protejeze electronicele și aici mă refer în special la desktopuri, laptopuri, imprimante, boxe, console etc. Spre deosebire de modelul PowerMust 848 800VA, acesta are o baterie de tip 12V/4.5Ah, două mufe pentru a conecta periferice și LCD (această caracteristică e evidentă și din denumirea sa). Deci are o baterie mai mică și care presupune și o autonomie de funcționare mai scurtă. Autonomia mică se datorează și LCD-ului care consumă și el. Eu îl recomand mai mult pe cel fără LCD, dar nici acesta nu stă rău la capitolul funcționalitate. Indiferent pentru care veți opta, PC-ul, laptopul, consola etc vor fi protejate de diferențele de tensiune/fluctuații/șocuri. Acest model numit 848 LCD are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din spate

Specificații tehnice

Puterea sa e de 480W/850VA iar frecvența de output e de 50/60 Hz. Pe partea de input are un voltaj nominal de 220Vac/230Vac/240Vac și aceeași frecvență ca și output. Are o baterie de 12V/4.5Ah care se încarcă în circa 6 ore și poate oferi o autonomie de 5 minute PC-ului. Bineînțeles e vorba de un model cu management deci are și câteva caracteristici speciale cum ar fi: alarmă sonoră și atenționări sonore (mod baterie, baterie slabă, supraîncărcare, necesitate schimbare baterie și eroare). Aceste avertizări sonore se declanșează la un anumit interval de tip (la unele e mai des iar la altele e mai rar). E recomandat să nu-l țineți în încăperi în care temperatura să fie sub 0 grade. Spre deosebire de alte modele, 848 LCD e mult mai ușor și deci poate fi ușor de transportat.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are ecran LCD care afișează destul de multe informații, vine de la un producător destul de bun, este ușor, are vreo 4.9 kilograme, preț oarecum acceptabil și cu management.

Minusuri: autonomie mică și are doar două mufe pentru conectarea diverselor aparate.

Concluzie

Acest Mustek PowerMust 848 LCD e un aparat bun pentru a vă proteja PC-ul iar dacă doriți să fie fără LCD și cu autonomie mai mare, alternativa aceea s-ar putea să vă intereseze în special că puteți conecta trei aparate în loc de două cume  la acesta. În rest, pot să spun că indiferent pentru care veți opta, toate sunt bune deoarece vin de la un producător bun iar alegerea cu siguranță o veți face în funcție de necesități și buget.

Te-ar mai putea interesa