V-Mark 2000VA

Dacă doriți un gadget care să vă protejeze calculatorul și să îl țină pornit pentru scurt timp, un ups V-Mark 2000VA UPS-2000DS cu LCD și Power Management e o recomandare. Deci e un model cu management adică puteți gestiona sistemul de alimentare și unii parametrii. Acest lucru e posibil prin intermediul unui software special. Spre deosebire de alte ups-uri, acesta e dotat cu un ecran LCD care indică nivelul bateriei dar și alte informații utile utilizatorului. Un model ceva mai accesibil care bineînțeles poate fi considerat ca o alternativă la acesta e V-Mark 1200VA. Deci dacă nu aveți un buget generos, există și unele alternative fie de la acest producător fie de la alții. Prețul său e undeva peste medie deoarece vine cu mai multe baterii incorporate. Modelul 2000VA are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Acest model V-Mark 2000VA are o putere de 1200W/2000VA și deci poate alimenta orice PC în caz că s-a luat curentul și veți avea timp suficient să salvați fișierele deschise de dumneavoastră până ce se va termina autonomia bateriei. E vorba de 4 baterii de 12V/7.2Ah, iar încărcarea acestor baterii va dura circa 8 ore iar timpul mediu de funcționare e de 8 minute (în condiții normale). Pe partea de management are alarmă sonoră și câteva avertizări sonore: la fiecare 4 secunde (mod baterie), la fiecare secundă (batere slabă), închidere/alarmă de 30 secunde (supraîncărcare sau scurtcircuit). Spre deosebire de alte UPS-uri, acesta poate funcționa la temperaturi de la -5  la 40 grade, dar eu nu vă recomand să-l țineți într-o cameră cu umiditate ridicată sau cu temperaturi sub 0 grade.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată destul de bine, e un model cu management, eficient, e dotat cu ecran digital LCD, autonomie suficient de mare (având în vedere că e dotat cu patru baterii), compact și deci nu ocupă mult spațiu.

Minusuri: putea fi mai accesibil și e foarte greu.

Concluzie

Acest UPS V-Mark 2000VA e un model reușit iar dacă nu vi-l permiteți, mai există alternativa menționată anterior și care o puteți vedea și în clipul de mai jos. Am ales un clip cu acel model pentru că arată destul de similar și poate că nu vă permiteți acest model care bineînțeles e mai performant. Alegerea rămâne a voastră deoarece fiecare are un buget diferit iar necesitățile diferă și ele. Dacă nu doriți un UPS deoarece nu aveți nevoie autonomia oferită de UPS ci numai de protecția sa împotriva șocurilor, atunci optați pentru un prelungitor cu protecție.

Te-ar mai putea interesa