Utok U24HD3, televizor LED de 61 cm

Un televizor de 61 cm care chiar își merită banii este Utok U24HD3, poate că-l știți deoarece e prezent de ceva timp pe piață. Poate că nu are cele mai puternice boxe stereo, de aceea puteți să vă gândiți la un sistem audio suplimentar dacă va fi pus într-o cameră mai mare sau poate că sunteți obișnuiți să setați un volum ceva mai mare. Chiar dacă poate fi folosit ca monitor, nu cred că o veți face dacă ați avut un monitor FullHD, însă poate că nu sunteți o persoană pretențioasă.

Arată foarte bine atât pe o comodă cât și pe perete dacă dețineți un kit de montare pentru perete. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate că din poza de sus nu se vede prea bine acest televizor, dar în realitate televizorul arată mult mai bine. Sunetul e unul de calitate cât timp nu-l dați spre maxim, iar în astfel de situații niște boxe ar fi de folos. Nu are cele mai bune specificații pentru a fi monitorul ideal în acest buget, dar până la urmă discutăm de un buget mic și vă doriți să vizionați posturi TV.

Alături de acest televizor veți primi accesoriile clasice (telecomandă și cablu alimentare) și diverse manuale. Nu cred că există televizoare care nu ar putea fi montate pe perete și se văd pe spate acele găuri pentru șuruburile de fixare.

Păreri pro și contra

E dotat cu conectori foarte buni, unii dintre ei sunt mai utili decât alții. Oricum, nu vă veți folosi de toți, iar tunerul TV e unul modern adică puteți viziona conținut HD. Playerul multimedia integrat al acestui TV are o funcționalitate limitată, dar poate veți folosi un laptop sau PC pentru redarea de filme și e suficient dor un cablu HDMI (pentru a vă folosi de boxele TV-ului).

Utok U24HD3 e un televizor non-smart care chiar o să vă placă, doar că nu are cel mai puternic sistem audio din acest buget. Poate că-l doriți să-l puneți într-un dormitor, atunci chiar nu e nevoie de mai mult pentru că nu vreți să deranjați pe ceilalți.

Te-ar mai putea interesa