Utok i700, tabletă ieftină 7 inci

Utok i700 e una dintre cele mai ieftine tablete de la acest și care poate fi următoarea voastră alegere. Dacă vreți să vedeți o despachetarea a acestei tablete, adică să vedeți cum arată și care e conținutul, atunci vă recomand clipul de jos. Bineînțeles, în acest preț e vorba de o tabletă reușită. Îmi place că poate fi ținută cu ușurință într-o singură mână și că e foarte ieftină. Se adresează celor care nu-ți permit un laptop sau o tabletă foarte scumpă, dar și celor care vor să se conecteze rapid la internet. O tabletă nu necesită multe cunoștințe pentru a o folosi și veți folosi .

AM pus și o poză cu cutia tabletei, dar designul ei nu e cu mult mai diferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Ecranul de 7 inci e unul clasic de 600p și pe care puteți viziona filme 480p și juca diverse jocuri. Pe partea de memorie RAM are o capacitate de 1GB. Puteți instala diverse pe acesta deoarece are o memorie de 8GB și un sistem de operare destul de nou, dar nu foarte nou. E vorba de 4.2 Jelly Bean iar cea mai nou versiune e 4.4 KitKat.

Pe partea de dotări are cam tot ce aveți nevoie: cameră web, cameră foto principală, slot pentru carduri, suport pentru multe formate media, placă video PowerVR SGX544MP2, WiFi, port audio, difuzor și port USB. Nu are 3G dar și așa nu cred că ați fi avut nevoie deoarece prin WiFi viteza de transfer e mai bună.

Autonomia de lucru e una de maxim 5 ore dar nu e întotdeauna așa de mare. Oricum, e bine că e similară cu cea a unui laptop și oricum nu cred că veți sta mai mult de 4-5 ore pe ea. La capitolul aplicații, pot spune că stă bine dar și voi puteți instala altele din Google Play.

Plusuri: are o versiune bună de Android, e ieftină, 1GB RAM și 8 GB stocare.
Minusuri: nu are la un așa preț.

Utok i700 e o alegere excelentă pentru mulți utilizatori care nu-și permit ceva scump dar nici nu au nevoie de o tabletă premium. Jos e un clip cu despachetarea sa:

Lasă un comentariu