UTOK 900D, tabletă cu Android de 9 inci

UTOK 900D e una din multele tablete cu Android  însă aceasta are un ecran mai mare – 9 inci. Sunt diverse tipuri de tablete, însă acesta e una procesor Dual Core de 1 GHz, Android 4.2, 8GB stocare etc. Nu are dotări speciale sau un ecran HD, însă e una dintre cele mai ieftine modele de pe piață. La astfel de tablete, e important ca bateria sa să fie una generoasă deoarece un ecran mare consumă mult. Acest brand oferă multe tablete și fiecare oferă ceva diferit sau arată diferit. Tablete mari se adresează celor care vor să vizioneze un clip pe un ecran mare sau să vadă mai mult conținut web.

Nu veți găsi multe gadgeturi care să fie așa de ieftine iar un laptop e mult mai scump. Puteți să o schimbați mai des decât un laptop deoarece economisiți bani cu o tabletă ieftină. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Configurația acestui gadget e bună pentru a naviga pe web, pentru a vă juca, socializa, reda fișiere media etc. Ecranul de 9 inci nu oferă o imagine prea detaliată deoarece rezoluția imaginii e 800 cu 480 pixeli. În general tabletele mari au ecran HD sau mai bun, dar nu putem să avem astfel de pretenții. Puteți folosi până la 5 degete pe acel ecran dar interfața sistemului Android nu cere să folosiți toate degetele în același timp (doar unele jocuri cer).

Pe partea de memorie are 1 GB memorie RAM și spațiul de stocare poate varia în funcție. Are sistem de operare destul de bun și aici mă refer la Android 4.2 care e cunoscut și sub numele de Jelly Bean. Acesta e mai fluid decât versiunile mai vechi și nu e cel mai nou. Android 4.4 e disponibil doar pe cele mai scumpe tablete și care sunt oferite de producători cu experiență mai mare în domeniu. Bineînțeles, prețul are și el o mare importanță.

Plusuri: suport OTG, destul de ușoară, autonomie bună, spațiu de stocare bun, Android Jelly Bean și altele.
Minusuri: nu are 3G.

UTOK 900D e o soluție la îndemâna oricui și cred că poate fi bună și pentru cei pasionați de jocuri. Bineînțeles sunt jocuri care cer mai multe resurse hardware și un ecran mai detaliat.

Te-ar mai putea interesa