UTOK 800Q, tabletă performantă de 8 inci

Tableta cu Android numită UTOK 800Q e una din multele alegeri care le puteți face de la acest brand. Poate fi pusă pe birou ca și o ramă foto deoarece există standuri portabile. O puteți așeza fie în picioare fie pe orizontală, dar pe orizontală e mai bine deoarece aspect lat oferă o vedere mai bună. Pentru navigare web e bine să aveți ambele mâini libere, chiar și pentru jocuri. E o tabletă performantă pentru că are un procesor cu patru nuclee, 8 GB memorie și 1GB RAM. Îmi plac tabletele cu aspect 4 pe 3 deoarece deoarece sunt mai bune pentru citit sau navigare web, pe când cele cu aspect lat sunt mai bune pentru vizionat filme.

Acuma depinde ce vă doriți și cât sunteți dispuși să cheltuiți, dar eu zic că merită. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul Quad-Core de 1 GHz iar procesorul grafic e unul destul de bun. Un ecran de 8 inci cu rezoluție HD e perfect iar pe acesta se pot viziona fără probleme filme cu rezoluție maximă 720p. Nu vă recomand 1080p chiar dacă are ieșire HDMI, deoarece nu se vor vedea deosebiri semnificative. Multitaskingul e excelent cu 1 GB de RAM și puteți instala și alte aplicații pe lângă cele preinstalate. Spre deosebire de alți producători, Utok oferă mai multe aplicații.

Are o cameră principală de 2MP, una secundară de 0.3MP, slot pentru card, suport media avansat, WIFI etc. Nu are 3G, dar cu un modem 3G extern conectat cu ajutorul unui cablu OTG, se poate rezolva acest minus. Bineînțeles, prin WiFi viteza de transfer e mai bună și  e gratuit dacă e un hotspot în apropiere. Deci pentru acasă e bine să aveți un router wireless.

Cu o baterie de 4000 mAh, autonomia de lucru nu poate fi mică dar poate atinge în mod economic și 7 ore. Versiunea Android 4.2.2 JellyBean e bună și nu nevoie neapărat de una și mai nouă.

Plusuri: port HDMI, autonomie de maxim 7 ore, configurație bună pentru cât costă, Android 4.2, multe aplicații preinstalate etc.
Minusuri: nu are bluetooth.

UTOK 800Q e o recomandare dar există și alte variante cu ecrane mai mari ori mai mici, iar configurațiile diferă și ele. Piața de tabletă e în creștere deoarece mulți preferă portabilitatea și o tabletă ar fi cea mai accesibilă alegere. Spun asta deoarece un smartphone costă mai mult iar autonomia nu e așa de grozavă.

Te-ar mai putea interesa