UTOK 700D-3G-Lite-b, tabletă cu 3G

Tableta UTOK 700D-3G-Lite-b e un model care se adresează în principal celora care vor o tabletă care să arate bine și care să poată fi utilizată foarte ușor pentru a accesa internetul ori pentru jocuri. În acest sens o ajută procesorul dual core, modului 3G incorporat și ecranul măricel (e de 7 inci) și rezoluția 800×480 pixeli.
700D e o tabletă foarte bună, ir acest model e un derivat mai ieftin pentru cei cu nevoi elementare.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se comportă fără reproșuri în orice tip de condiții.
Iar, în cazul în care doriți să vedeți cum arată atunci din imaginea de alături puteți observa că e vorba despre un model negru.

Gadgetul
Gadgetul

Detaliile tehnice ale tabletei sunt foarte bune deoarece are ecran de 7 inci cu rezoluție 800×480 pixeli, iar procesorul din dotare e un Mediatek MTK8312 cu cip grafic Mali 400. pe partea de memorie RAM nu stă prea bine deoarece are doar 512 mega, dar o să vă faceți bine treaba deoarece și iPad Mini are tot atât ți funcționează ok.
Legat de memoria internă trebuie spus că din cei 4GB doar vreo 1-2 giga sunt utilizabili, restul fiind ocupat de sistemul de operare și de aplicațiile preinstalate.

Lucruri pozitive sunt prezența camerelor, spațiul de stocare de 4GB și ecranul superb… chiar dacă e vorba de unul cu rezoluție doar 800×480 pixeli. Pe lângă acestea, cel mai bun lucru e că sistemul e extensibil cu aplicații și jocuri, iar aceasta e adevărata putere a Androidului. Dacă nu știți unde găsiți jocuri atunci trebuie să știi că le poți descărca din Android Market (Google Play Store).
Nu era rău dacă avea mai multă memorie, iar aici mă refer la memoria RAM, dar și la cea de stocare.

Concluzia mea legată de acest model e că-și merită banii deoarece vine și cu cameră web, iar porturile de care dispune sunt foarte utile. Probabil că cele mai bune lucruri la acest model sunt bateria care ține undeva la 4 ore, dar și conexiunea 3G.

Te-ar mai putea interesa