Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Univision LD-2410

Acest televizor LED Univision LD-2410 vine ca o altenativă cu un ecran mai mare la Univision LC-2210. Îl recomandă rezoluția Full HD, ecranul LED, tunerul digital, playerul multimedia și nu în ultimul rând faptul că are un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe scurt, Univision LD-2410 are următoarele detalii tehnice: rezoluție 1920 pe 1080 pixeli, tuner digital DVB-T MPEG 2, contrast dinamic de 10 mii la 1, două HDMI-uri, poate reda de pe USB și are design piano.

Oprit

Univision LD-2410 este un televizor LED de 61 centimetri, adică 24 de inci. Din păcate nu are în el tehnologie 3D, da are un sistem de difuzoare stereo decent care are 2,5W fiecare. Ecranul are un contrast dinamic de 10 mii la unu și o luminozitate de 250 candele pe metru pătrat. Timpul de răspuns este unul ideal pentru filme Blu-ray și jocuri de pe console. Imaginea are o claritate Full HD datorată rezoluției de 1920 pe 1080 pixeli, iar aspectul e de 16 pe 9 ca la toate televizoarele noi. Unghiul de vizibilitate este unul decent adică de 170 pe 160 grade. Univision LD-2410 are câteva caracteristici superioare de imagine cum ar fi scanarea progresivă și filtrul combo 2D-3D.

Din lateral

Faptul că are tuner digital și player multimedia este foarte util, dar aceste aparate integrate nu vor fi la fel de performante ca cele externe. Datorită tehnologiei LCD-LED acest televizor este unul cu un ecran subțire, greutatea totală a TV-ului este mai mică, iar consumul de curent este ceva mai mic.

Din spate

Pe partea de conexiuni LD2410 de la Univision are PC audio in, D-Sub, HDMI, Scart, USB, mini jack și alte conexiuni. Greutatea televizorului este una modică, adică de aproximativ 5 kilograme, iar ca niște caracteristici speciale ale lui Univision LD-2410 ar trebui amintite teletextul de 100 de pagini, modul hotel, freeview HD și player USB care suportă avi, jpeg și mp3.

Ți-ai lua un astfel de televizor deoarece este foarte ieftin (costă 799 lei) și are multe lucruri folositoare în el cum ar fi ecranul LED de o dimensiune modică, tunerul DVB, playerul media și conexiunea HDMI. Ar fi fost interesant dacă playerul putea reda și mai multe formate media printre care și mkv, dar e bine și așa.

Deci, acest televizor LED Univision LD-2410 nu este chiar o chinezărie deoarece arată destul de bine, e ieftin și are chestii utile incorporate în el. Meniurile nu sunt prea complicate și ar fi un televizor util pentru senior sau copii până în 10-14 ani.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu