Univision LC-1910

Trebuie recunoscut că televizoarele LCD sunt o raritate deoarece lumea cumpără mai mult TV-uri LED deoarece cred că sunt mai bune, însă și cele LCD sunt la fel de bune. Televizorul LCD Univision LC-1910 e unul model nou care vine să-i ajute pe cei cu puțini bani dar care vor un televizor subțire și cu imagine de calitate. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pentru acești bani primim un TV de 48cm cu imagine HD și care incorporează tuner digital.

Poze

Se poate observa că Univision LC-1910 nu arată deloc rău, dar nu vine cu un design diferit față de restul TV-urilor de la acest brand. E pe negru și se poate observa că e destul de compact și nu cred că ar trebui să fie diferit la o mărime de până în 50 centimetrii a diagonalei. Pozele nu sunt cu pachetul, ci cu televizorul și vreau să menționez acest lucru deoarece în pachet e livrată și o telecomandă.

Pornit
Oprit

Specificaţii tehnice

LC-1910 are o diagonală de 19 inci și de aceea nu are suport Full HD, însă are player incorporat care poate reda diferite fișiere de pe memorii USB (să nu vă așteptați să redea *.mkv la acești bani). Are integrat un tuner digital DVB T și asta o să vă ajute în recepționarea posturilor digitale. Are și un timp de răspuns exemplar de 5 ms însă nu știu dacă o să vă ajute prea mult.

Păreri pro şi contra

Pro: are o greutate mică de sub 4 kilograme; consumul de curent e redus; are diferite funcții pentru îmbunătățirea imaginii; normal că vine cu slot CI; are port HDMI și USB; filmele HD se vor vedea excelent pe ecranul LCD LED cu rezoluție HD+; prețul e unul incredibil de mic. Un alt plus ar fi cele 5 milisecunde ca timp de răspuns care fac ca imaginea să fie afișată fără sacadări, deci fluent.
Contra: nu știu dacă are DVB C, dar la majoritatea firmelor de cablu o să aveți nevoie de un decodor separat.

Concluzie

Dacă ești preocupat de achiziționarea unui TV ieftin atunci cred că Univision LC 1910 ar fi o soluție bună deoarece LC1910 are un preț cu adevărat special și asta datorită faptului că incorporează doar tehnologie utilă omului sau consumatorului de rând care nu vrea neaparat un Smart TV de 3000 de lei ori mai mult.

Te-ar mai putea interesa