Toshiba Satellite P855-339

Laptopul Toshiba Satellite P855-339 e unul dintre multe modele din seria P855 iar dacă nu știați e o serie ce se adresează pasionaților de jocuri. Acesta e modelul potrivit care vi-l recomanda  deoarece e performant și nu costă chiar așa de mult. Bineînțeles, există variante SSH, ecran FullHD 3D sau cu placă video GT 630M. Sincer nu le prea văd rostul având în vedere că și un hard SATA e bun, ecranul e mic pentru gaming FullHD, conversie 3D se face doar pentru o rezoluție HD și altele. Vreau să spun că și acesta e o alegere bună și nu veți regreta alegerea făcută având în vedere performanțele oferite (sunt chiar aceleași în jocuri). P855-339 are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Așa arată
Cutia

Specificații tehnice

Procesorul Intel Core i7-3630QM se regăsește aproape pe toate modelele acesei serii deoarece e foarte bun când vine vorba de jocuri sau când aveți nevoie de un plus de viteză de procesare. Având în vedere că are GT 640M de 2GB, autonomia scade drastic de aceea e bine să-l țineți conectat la priză când vă jucați. În mod office nu veți avea probleme deoarece procesorul Intel vine cu o placă video HD 4000 (se găsește la toate IvyBridge-urile de pe platformele mobile). Aceasta vă ajută să scoateți o autonomie mai mare – 4 ore și ceva.

Ecranul e unul HD și nu văd de ce ați alege unul cu ecran FullHD deoarece nu se vede prea mult acea diferență și nu veți putea juca orice joc la acea rezoluție. Restul configurației e cam după cum urmează: 8GB la 1600 MHz și hard de 1 TB. Probabil că la variante mai scumpe veți întâlni un SSH în locul celui de tip SATA.

Are dotări decente care vă sunt de folos când vă uitați la filme, vă jucați sau pur și simplu ascultați doar muzică: unitate Blu-ray, card reader, difuzoare cu sunet 3D, HDMI, ieșire audio etc. Oferă și caracteristici speciale ca: tastatură iluminată, încărcare USB a telefonului, suport audio HD și altele.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu configurație nouă și performantă, e portabil – 2.6 kg, tastatură iluminată, sunet clar și Windows 8.

Minusuri: lipsă cameră web HD și bluetooth.

Concluzie

Toshiba P855-339 e recomandarea mea pentru cei ce vor fiabilitate, un laptop compact și funcțional pe care să puteți juca orice joc. Jos se poate vedea un astfel de laptop ca să vă faceți o idee:

Lasă un comentariu