Toshiba Satellite L755-129

Un model pentru cei pasionați de jocuri care face parte din noua serie 7 este laptopul Toshiba Satellite L755-129 care este unul de culoare albă. În această seria mai sunt multe alte modele de diferite culori și texturi. După cum vedeți la partea de design nu prea au avut loc modificări majore în special la modelele de pe alb care arată la fel ca și cele din seria 6. Acest model vine cu o configurație decentă pentru a juca orice joc la diferite nivele de detalii și deci are un preț pe măsura performanțelor. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » în special că vine cu sistem de operare Windows 7. Vine ca alternativă cu Windows 7 la modelul Satellite L755-128.

Poze

Tastatură
Deschis

Specificaţii tehnice

Procesorul este unul Core i5-2410M de la Intel care are o frecvență de 2.3 GHz, cache de 3 MB, FSB 1333 MHz și tehnologie 32 nm. Acesta este unul din sera Sandy Bridge și deci vine cu placă video integrată HD 3000. Capacitatea memoriei RAM 1333 MHz de tip DDR3 e de 4 giga care poate fi mărită la 8 giga. Ecranul TruBrite HD LCD LED are un ecran de 15.6 inci și are o rezoluție HD 1366 cu 768 pixeli. Hardul are o capacitate de 640 de giga la 5400 de rotații pe minut.

Placa video dedicată este nVIDIA GeForce GT 525M are o memorie video de 1 giga GDDR5 pe 128 de biți. Performanțele acesteia se apropie de cele ale modelului GT 540M. La capitolele multimedia, porturi și comunicații are tehnologie Dolby Advanced Audio, difuzoare stereo de tip Onkyo, uniate DVD, cititor de carduri, cameră web de 0.3 MP, port HDMI, mufă RJ-45, port VGA, ieșire audio, microfon incorporat, trei porturi USB 2.0, Wi-Fi și bluetooth. Mai are tastatură numerică, sistem de operare Windows 7, securitate Kensington Lock, tehnologie Enhanced Intel SpeedStep, touch pad cu multi-touch, cluaore albă, ConfigFree, parolă de supervizor, LifeSpace și USB Sleep-and-Charge.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Are o autonomie de 4-5 ore, configurație foarte bună și un design elegant. Din păcate nu are are un port USB 3.0 care avea o viteză de transfer excelentă și ideală pentru cei care doresc să mai folosească și un hard disk extern.

Concluzie

Toshiba Satellite L755-129 este o recomandare pentru cei cei care-și doresc un model performant de culoare albă. Deci dacă vă plac laptopurile Sony Vaio și nu vă permiteți unul, alegeți-l pe acesta fără să ezitați deoarece acesta va oferi cu siguranță un raport performanță/preț mai bun. Cam așa arată:

Te-ar mai putea interesa