Toshiba Satellite C870-17G

Toshiba Satellite C870-17G e un laptop foarte bun pentru orice tip de sarcină, iar jocurile vor rula decent deoarece are Radeon HD 7610M de la AMD care e o placă video foarte capabilă. Puterea de procesare e și ea decentă deoarece are un procesor Pentium B960 de tip dual core din seria Sandy Bridge. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare având în vedere că e foarte bun la jocuri.

Poze

Laptopul Toshiba C870-17G e unul de culoare Genchaku Black (Genkaku Black), adică negru profund. Fiind un notebook cu un ecran de 17 inci e normal ca greutatea să fie ceva mai mare și e de circa 2,7 kilograme, adică cu 200 grame mia mult față de un laptop de 15 inci. Tastatura e una completă și asta presupune că partea numerică e și ea prezentă.

Touchpad
Tastatura

Specificaţii tehnice

E un laptop care ar fi foarte bun pentru orice deoarece are procesor Intel Pentium B960, 4GB memorie RAM, HDD de 500 și cip grafic AMD Radeon HD 7610M cu memorie proprie. La nevoie, memoria RAM poate fi mărită, iar dacă vreți SSD atunci și acest lucru e realizabil pentru că laptopurile de 17 inci au mai mult loc în ele.
Ecranul e numai bun pentru vizionarea filmelor HD sau Full HD, chiar dacă e unul HD+. Dacă vi se pare mic atunci puteți conecta un monitor sau televizor la el pentru a vedea filmele mai mari. 😉

Păreri pro şi contra

Pro: portabilitatea e bună, laptopul având o greutate mică de 2,7 kg, iar bateria ținând undeva la maxim 3-4 ore; garanția e una de 2 ani; vine cu componente de top; placa video e foarte bună la gaming deoarece are memorie dedicată pe 128 biți; vine cu cele mai utile posturi cum ar fi HDMI, VGA, bluetooth și USB 3.
Contra: ecranul nu are rezoluție Full HD, iar SSD-ul lipsește cu desăvârșire.

Concluzie

E interesant cu laptopurile cu ecran de 17,3 inci au ajuns așa de ieftine, iar dacă vrei un laptop multimedia atunci cred că un astfel de Toshiba  C870-17G ar fi excelent. Filmele 720p și 1080p vor rula exemplar, iar dacă vrei să-l duci undeva atunci portabilitatea sa o să-ți fie de folos. Având o bateria cu 6 celule, autonomia e de circa 4 ore, iar dacă te interesează cum arată acest laptop atunci preview-ul de alături o să-ți fie de folos.

Te-ar mai putea interesa