Toshiba S70-B-10V, laptop Satellite de 17 inci

Laptopul Toshiba S70-B-10V e unul care are incorporată tehnologia necesară rulării jocurilor fără sacadări și pentru a realiza editări video fără probleme. Procesorul care e incorporat în acest model e un Intel i7-4710HQ, iar placa video e o AMD Radeon R9 M265X 2GB care are bus de memorie pe 128 biți. Această placă e una foarte capabilă, motiv pentru care a fost poziționată în clasa 2.
Acest model e unul care e destinat jocurilor ori sarcinilor foarte costisitoare… sarcini pentru care nu poți utiliza un ultrabook.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se descurcă excelent în orice tip de sarcină. Mai mult, are și Windows 8.1 preinstalat ca în cazul oricărui laptop premium.
Alături e și o imagine așa încât să vă faceți o părere despre cum arată acest laptop.

Laptopul
Laptopul

Procesorul i7 care-i integrat în acest model e unul quad, iar placa video AMD Radeon R9 e una dintre cele mai bune plăci video de pe piață. Alături de memoria RAM și ecranul Full HD o să ai o excelentă experiență. Ecranul e unul de 17,3 inci și din această cauză nu o să ai probleme în a vedea filme la o calitate foarte bună.
Poate că având un ecran mare ai fi crezut că bateria nu ține prea mult, dar nu-i așa deoarece bateria are 6 celule și o autonomie de 4 ore.

Atuurile modelului acesta ar fi aspectul, performanța și portabilitatea. Ceva deosebit la acest model e carcasa realizată din aluminiu care face laptopul mult mai ușor, adică să aibă o greutate de 2,7 kilograme. Foarte util și interesant e că are și tastatură iluminată, acest lucru fiind foarte util în cazul în care o să folosiți laptopul pe timp de noapte și nu aveți o lampă ori ceva de genul.

Concluzia mea legată de acest model e că-și merită banii deoarece nu o să găsești prea multe modele care să aibă componentele acestuia și implicit performanțele sale.
Dacă vrei să vezi mai în detaliu cum arată am postat alături un preview cu acest model.

Lasă un comentariu