Toshiba S50-A-10R, laptop de gaming din seria Satellite

Toshiba S50-A-10R face parte dintr-o serie interesantă iar acel S vine de la Slim (subțire/îngust). E o alegere bună deoarece poate reda diverse jocuri la detalii medii sau maxime, are doar 2.4 kilograme și ecranul e de 15 inci. E unde într un ultrabook și un laptop de gaming. Deci oferă și o portabilitate superioară pe lângă acele performanțe. Cât despre buget, aveți nevoie de unul generos deoarece laptopuri pentru jocuri nu sunt chiar ieftine. Îmi place că nu e în totalitate pe negru, ci e o cominație de negru cu argintiu. Puteți opta pentru rate fixe dacă vi se prea scump deoarece e o investiție bună. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Am postat o poză cu acesta dar și un clip la final. În acel clip se poate observa mai bine cum arată și cât de subțire e.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Procesorul Core i5 e un model decent când vine vorba de jocuri. Spun asta deoarece are un Core i5-3230 de 2.6 GHz. Alături de acesta, configurația cuprinde și o placă video GT 740M. Seria 700M e destul de nouă și o găsiți doar pe modelele recent lansate. Ecranul e cel care ne-am obișnuit deja de la alte laptopuri – 15.6 inci HD.

Restul configurației nu oferă prea multe adică 4GB și hard de 750GB. Puteți totuși să optați pentru un upgrade la memoria dacă doriți deoarece suportă până la 16GB. Placa video GT 740M de 2GB e o alegere bună dacă nu vreți să jucați jocuri la rezoluție 1080p și se descurcă decent în cele mai noi jocuri lansate. Dotările sale sunt decente și aduce în plus un port USB 3.0 și bluetooth. Nu sunt multe laptopuri care le oferă însă pe viitor s-ar putea să devină standard.

Ca oricare alt laptop de 15 inci și acesta re o tastatură numerică și o greutate mă măsură, însă e doar de 2.4 kilograme datorită grosimii sale.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: finisaj interesant negru-argintiu, port USB 3.0, placă video nouă, preț destul de bun și portabilitatea.

Minusuri: nu oferă procesor Intel Haswell.

Concluzie

Acest Toshiba S50-A-10R nu aduce Windows 8 preinstalat ca și cel din clipul de mai jos, ci Free DOS, de aceea o versiunea de 7 sau 8 pe 64 de biți e numai bună. Cu siguranță seria S50 vine în multe configurații interesante, care le puteți lua în considerare ca și alternative la acesta.

Te-ar mai putea interesa