Toshiba Portege Z830-11M

Toshiba Portege Z830-11M vine cu un procesor Sandy Bridge i5-2467M de ultimă generație care are incorporat un GPU Intel HD 3000. Are chiar și un SSD de 128 de giga, iar Windows-ul îl găsiți preinstalat. În opinia mea un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu e deloc exagerat deoarece ofertă portabilitate maximă deoarece greutății de undeva la un kilogram și a bateriei care ține undeva la 8 ore.

Poze

Portege Z830-11M este un model gri, adică grey, și venind cu un ecran de 13,3 inci trebuie știut că imaginile se văd la o claritate maximă datorită ecranului de tip HD+. Laptopul e unul office și acest lucru se datorează în principal faptului că nu are placă video cu memorie dedicată.

Din lateral
Capac

Specificaţii tehnice

Toshiba Z830-11M e un calculator portabil al anului 2012 și se recomandă prin mulțimea de tehnologii utile incorporate. Având Intel Sandy Bridge vă bucurați de o putere de calcul sporită și de o autonomie superioară, iar SSD-ul ajută la timpi de acces mai buni când vine vorba despre accesarea diferitelor informații de pe hard.
Nu are unitate optică ori tastatură numerică dar aceste facilități trebuie să recunoaștem că sunt cam depășite și multă lume nu prea mai are nevoie de ele. Prin eliminarea lor s-a reușit construirea unui laptop mai ușor și ic în același timp.

Păreri pro şi contra

Pro: performanțele îi sunt superioare; vine cu o garanție de 2 ani care normal că este extensibilă; cipul grafic e capabil de a reda filme 1080p, chiar dacă ecranul e doar HD+; vine cu Windows preinstalat și acest lucru ne arată că e vorba despre un laptop premium; tastatura e una iluminată și trebuie recunoscut că nu orice laptop are așa ceva.
Contra: prețul e cam mare spre deosebire de cel al unui laptop obișnuit, dar portabilitatea și performanțele sunt superioare.

Concluzie

Modelul de față e unul care arată foarte bine și vine cu multe dotări folositoare unui om de afaceri. Faptul că nu are DVD nu e un neajuns deoarece eu nu am folosit unitatea DVD decât la instalarea Windows deoarece software-ul îi poți lua de pe ‘net, iar codul de activare îl introduci de pe cutie sau cum e furnizat. Pentru a vă face o părere despre cum arată vă recomand să vizualizați clipul de alături care e un review foarte reușit.

Te-ar mai putea interesa