Toshiba P50-A-13C, laptop Satellite

Toshiba P50-A-13C e un laptop nou din seria Satellite și nu din Portege cu ați fi crezut după faptul că are cod P50. Vine cu componente de ultimă generație cum ar fi procesor i7 Haswell, placă video GT 740M, dar și cu software nou – Windows 8 preinstalat.
Datorită acestor caracteristici tehnice eu aș recomanda notebook-ul cuiva care are nevoie de putere de procesare în sarcini costisitoare, dar și jocuri.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →. Pe acești bani primim un laptop foarte capabil care are chiar și ecran Full HD (rezoluție 1920×1080 pixeli). Dacă vă interesează cum arată acest laptop atunci din imaginea de alături se poate vedea mai bine.

Notebook-ul
Notebook-ul

Caracteristicile care trebuie menționate ale acestui model ar fi procesorul i7-4700mq, memoria RAM de 8GB, hardul încăpător de 1TB și placa video Nvidia GeForce GT 740m care are 128 biți. O facilitate deosebită a modelului de față ar fi tastatura iluminată, sunetul Harman Kardon și camera web foarte calitativă.
Poate că nu sunteți impresionați prea tare de prezența unui ecran Full HD, dar vă asigur că filmele Blu-ray o să se vadă mult mai clar pe acest model… din apropiere.

Lucrurile pozitive ale modelului Toshiba Satellite P50-A-13C ar fi multitudinea de porturi, greutatea mică, bateria care ține 3 ore (în ciuda faptului că e una cu doar patru celule), ecranul clar și spațiul mult de pe hard. Minusurile ar fi prezența unei unități optice și a tastaturii numerice din partea dreaptă. Lipsa SSD nu e o problemă deoarece nu are un impact asupra performanțelor grafice.

În rest, pot spune că e un laptop premium cu niște facilități care nu o să le întâlnești la alte modele. Dacă nu-ți place Windows 8 atunci poți să instalezi alt OS, însă la noile sisteme de operare marca Microsoft trebuie avută grijă mare deoarece Windows are tendința de a instala driverele automat pentru toate componentele, iar acele drivere nu sunt la fel de bune precum cele de pe site-ul Toshiba. Deci, dacă o să reinstalați Windows 8 ori o să instalați 8.1 atunci va trebui să selectați opțiunea ca Windows să nu instaleze driverele automat.

Lasă un comentariu