Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Toshiba NB520-10C

Acest netbook Toshiba NB520-10C se adresează celor care vor un gadget elegant și performant. Dar pentru aceasta trebuie să scoată ceva bani din buzunar deoarece design-ul și specificațiile sale oarecum își spun cuvântul. Tastatura este una de tip full-size adică înghesuită și este ideală pentru cei vor o tastatură cu taste potrivit de mari pentru o utilizare mai ușoară. Toshiba NB520-10C are un preț de pornire de 1.000 lei, și nu cred că este un model prea scump deoarece are cel mai bun procesor Dual Core al momentului de la Intel, memorie RAM DDR3, autonomie până la 10 ore și sistem de operare Windows 7. Acest model vine ca alternativă la vechile modele și este cel mai performant model de pe piață. Design-ul semănă mult cu cel al modelelor mai vechi dar acesta vine într-o culoare interesantă și unică, Lime Green.

Poze

De sus

Tastatura

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificații tehnice

Procesorul face parte din familia Intel Atom modelul N550 care are o frecvență de 1,5 GHz, cache de 1 MB și tehnologie 45 nm. Ecranul TruBrite LCD cu tehnologie LED are o diagonală de 10,1 inci și o rezoluție de 1024 cu 600 pixeli. Capacitatea memoriei RAM este de 1 giga DDR3 la o frecvență de 1066 MHz și poate fi mărită la 2 giga prin înlocuirea celei instalate. Spațiul de stocare al hard disk-ului Serial ATA este de 250 de giga la o viteză de rotație de 5400 de RPM.

Placa video Intel GMA 3150 are suport HD pentru filme și jocuri. Chiar dacă este una integrată, este destul de performantă făcând față oricărei provocări fie ea și clip su film Full HD. Pe partea de multimedia, porturi și conectivitate are cameră web de 0,3 MP, difuzoare stereo de 4 W, cititor de carduri, tehnologie Dolby Advanced Audio și Harman Kardon, port VGA pentru conectarea la un monitor extern, rețea RJ-45, două USB-uri 2.0, ieșire audio, microfon incorporat și Wi-Fi.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: bateria de 6 celule are o autonomie de lucru de circa 9-10 ore aproape cât unul Samsung, tehnologie Enhanced Intel SpeedStep, compatibil SM BIOS, suport audio HD, culaore foarte plăcută (verde-lime), sistem de operare Windows 7 și Office 2010 Starter incluse.

Ca minusuri: destul de greu (1,3 kilograme) și nu are bluetooth.

Concluzie

Acest netbook Toshiba NB520-10C este un model foarte reușit i are un design unic oferit de Toshiba, iar difuzoarele dispuse în partea inferioară mi s-a părut o chestie interesantă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu