Toshiba C855-1KH

Acest laptop Toshiba C855-1KH e unul multimedia datorită configurației sale – Core i3, placă video AMD cu memorie dedicată și 4GB. Dacă nu ați știut, laptopurile multimedia sunt numai bune pentru vizionarea de filme HD/Full HD, jocuri dar și rularea de aplicații. Cât despre gaming, nu puteți avea pretenții la performanțe grafice mari deoarece nu e o placă video din clasa 2 ci 3. E o alegere bună deoarece arată foarte bine pe alb, iar fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială. Satellite C855-1KH are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Tastatura

Specificaţii tehnice

Procesorul Core i3-2310M e unul foarte performant pentru cei care nu au multe pretenții, însă pentru gameri recomand cel puțin Core i5. Displayul său de 15.6 inci e unul lucios și pentru că are rezoluție HD, puteți viziona filme 720p alături de prieteni sau familie. Dacă vreți să economisiți bani și nu vă jucați cine știe ce jocuri, puteți opta pentru un C885 fără placă video AMD. Cei 4GB sunt suficienți dar apreciez că are un slot liber (în caz că vă doriți 8GB). Pentru așa de multă memorie RAM, doar o versiune de Windows 7 pe 64 de biți e bună deoarece o să vadă toată memoria RAM.

Are un hdd spațios și performant motiv pentru care nu ar avea rost să-l înlocuiți – 500GB SATA. Placa HD 7610M e cea dedicată și poate reda jocuri la detalii mici spre medii, iar la jocurile mai vechi, chiar și maxime. Poate fi considerat ca fiind un media player portabil datorită bateriei sale care oferă până la 5 ore de funcționare, are DVD, difuzoare, multe porturi, tehnologii wireless, cameră web și card reader. O mare parte dintre aceste se regăsesc și pe alte modele.

Ca și performanțe poate fi comparat cu un N5110, care deci poate fi o alternativă la acesta sau invers. Placa video se descurcă decent și nu puteți avea pretenții la mai mult:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: placă video dedicată cu tehnologie nouă, vine pe alb, tastatură foarte bună, are Free DOS, e accesibil și are doar 2.3 kilograme.

Minusuri: putea fi puțin mai ieftin.

Concluzie

Acest Toshiba C855-1KH e o alegerea dar există alternative cu Pentium sau fără placă video dedicată, însă dacă vreți să jucați din când în când jocuri, acesta ar putea fi o soluție. Poate fi o alternativă la un dell N5110 deoarece HD 7610M e similară cu GT 525M. Jos am pus un clip de prezentare:

Lasă un comentariu