Toshiba C55-A-168, laptop Satellite cu 6GB RAM

Laptopul Toshiba C55-A-168 e unul cu procesor Intel 1005M și 6GB de memorie RAM. Deci se adresează celor care nu sunt interesați de viteza de procesare, ci doar restul configurației. Alternative la acesta pot fi modelele cu Pentium, 4GB și hard de 500GB. Nu sunteți obligați să optați pentru același producător, având în vedere experiența altor producători. Îl recomand oricui deoarece nu e foarte scump iar configurația e destul de nouă și eficientă în aplicații. Cam așa arată acest model și pot spune că nu diferă cu mult față de predecesoarele chiar dacă are cod diferit. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Chiar dacă e pe alb, partea de jos e pe negru ca la restul modelelor. Se observă că în partea din dreapta sunt situate o mulțime de porturi.

Din față
Din față

Specificații tehnice

Procesorul Intel 1005M e nou nu pentru că e un laptop nou ci pentru oferă caracteristici și tehnologii mai eficientă. Un alt aspect e că nu l-am mai văzut pe laptopuri, dar cu siguranță nu va fi singurul laptop cu acest procesor. Displayul LCD LED e decent deoarece e de tip HD și are o diagonală de 15 inci. E satisfăcător pentru vizionarea de filme până la calitate 720p. Nu recomand o astfel de configurație pentru jocuri 3D deoarece procesorul și placa video Intel nu au fost concepute.

Pe lângă cele menționate anterior, oferă un hard disk de 750GB și 6GB RAM. Deci oferă o configurație decentă și pot spune că prețul e justificat în mare parte. Are dotări foarte utile și care vă pot fi de folos ori de câte ori îl folosiți. Mai precis, puteți conecta periferice, folosii DVDuri, asculta muzică, viziona filme pe un TV mai mare etc. Având în vedere că are tehnologie wireless, e recomandat un router wireless. Deasemenea, vă recomand Windows 8 64 de biți deoarece e vorba de o configurație nouă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie decentă pentru un laptop așa de ieftin, bluetooth, design plăcut, construcție robustă și altele.

Minusuri: nu prea am ce să-i reproșez, poate doar procesorul.

Concluzie

Acest Toshiba C55-A-168 e o alegere bună dacă vă interesează spațiul de stocare ori memoria RAM. Spre deosebire de laptopurile anului 2012, această serie C55 oferă o tastatură interesantă. Culoarea aleasă e interesantă în special că tastatura e mai vizibilă și doar partea de jos e neagră. Mai demult ,doar Sony a oferit laptopuri albe, iar acum tot mai mulți sunt cei care oferă astfel de laptopuri (albe).

Lasă un comentariu