Toshiba C55-A-142, laptop Satellite alb

Toshiba C55-A-142 e un nou laptop din seria Toshiba Satellite C55 care e o serie entry, adică de bază… cum s-ar zice pe românește. Modelul de față vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un notebook office cu procesor i3-3120M Ivy Bridge, 4GB RAM și de culoare albă.
În urmă cu ceva timp dacă vroiai un laptop alb atunci trebuia să te orientezi înspre o soluție Sony Vaio, dar și Toshiba a decis să scoată câteva modele albe la niște prețuri competitive… zic eu.

Aspect

Se poate vedea că e un model complet alb care are tastatură numerică în partea dreaptă. Ecranul e unul de 15.6 inci, iar greutatea e una mică de 2.3 kilograme… care ajută la o portabilitate bună.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Modelul C55-A-142 vine cu procesor i3 din a treia generație, iar acest cip are grafică integrată. Pe partea de memorie are 4GB RAM și hard de 500. Astfel, sarcinile vor rula fluent, iar spațiul nu va fi o problemă chiar dacă sunteți o persoană care face colecție de muzică sau filme.
Din păcate nu vine cu Windows, iar acest lucru e din considerente de preț, adică laptopul să fie cât mai ieftin.

Păreri pro şi contra

Plusurile la acest model ar fi faptul că vine cu procesor i3 rapid, portabilitatea e bună, iar utilizarea e simplă… după ce instalați Windows-ul. Procesorul e unul care înglobează și GPU, iar bateria ține undeva la 3 ore… acest lucru depinzând și de ce faceți cu laptopul.
Singurul minus ar fi faptul că nu are Windows. Faptul că placa video nu are memorie dedicată nu cred că e un minus deoarece e un laptop office, iar lipsa acestei componente e ceva normal.

Concluzie

În cazul în care căutați un laptop rapid pentru diferite sarcini elementare cum ar fi vizionat filme, navigat pe Internet și câte un joc la sfârșit de săptămână atunci vă recomand acest model. Din clipul de alături puteți vedea cum se prezintă seria din care face parte modelul din acest articol.

Te-ar mai putea interesa