Toshiba C55-A-19K, Satellite alb

Toshiba C55-19K e un laptop alb care vine cu procesor i3, placă video integrată și o baterie care ține 3 ore jumătate. Un lucru deosebit la modelele noi de Satellite (precum și la acest Toshiba C55-A-19K) e greutatea mică de circa 2.3 kilograme (imaginați-vă ce mică ar fi fost greutatea dacă s-ar fi renunțat la unitatea optică).
Un laptop precum acesta ar fi perfect pentru cineva cu un buget mic în căutarea unui notebook PC cu aspect unic și performanțe ok în sarcini office sau multimedia.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acest preț e unul bun deoarece bateria ține mult (după cum ziceam), e performant și vine cu o multitudine de porturi. Dacă vă interesează cm arată atunci ar trebui să vă uitați la imaginea de alături.

Laptopul
Laptopul

Pe partea de specificații are procesor i3-3110M, multă memorie RAM (4GB) și un hard mare de 500 de giga. Ecranul e unul cu rezoluție de 1366×768 pixeli, iar diagonala e una de 15.6 inci. Faptul că nu vine cu placă video dedicată nu e o problemă deoarece placa video Intel HD e și ea destul de bună. Nu vine cu sistem de operare și de aceea eu vă recomand Windows 7 sau 8. Pe site-ul producătorului găsiți drivere pentru Windows 7, 8 și 8.1, iar pentru a vedea driverele trebuie să alegeți PSCG8E la „Short Model No”.

Lucrurile bune la acest model sunt autonomia crescută (mulțumită bateriei care are 6 celule), performanța datorată procesorului dual core și placa video Intel HD care e una rapidă… fiind din seria 4000. Mi-ar fi plăcut mai mult dacă ar fi avut un ecran cu rezoluție mai mare și tastatura numerică lipsă (mă refer la cea din partea dreaptă).

Concluzia mea referitoare la acest model ar fi că e bun pentru utilizarea cotidiană la sarcini cum ar fi vizionat filme, navigat pe Internet și jocuri simple. Cu riscul de a mă repeta, nu trebuie să uitați să instalați driverele, iar dacă nu primiți un CD cu ele atunci le găsiți pe site-ul producătorului.
Alături am pus un clip pentru a vedea mai bine cum se prezintă.

Lasă un comentariu