Toshiba 65U6663DG, televizor 4K mare și ieftin

Televizorul LED Toshiba 65U6663DG e cel mai mare modele de la acest brand, motiv pentru care oferă o imagine 4K dar și o interfață Smart. Pentru un living mare e nevoie de un ecran pe măsură, dar nu trebuie neglijată nici partea audio. Mă refer la difuzoarele incorporate care sunt suficient de performante și sunt însoțite de caracteristici speciale decente. Designul e unul premium cu piciorușele argintii și rama e destul de subțire, iar în partea de jos are și o linie argintie care să se asorteze cu piciorușele.

Designul e diferit față de un alt model din aceeași serie, dar am observat și câteva diferențe la specificațiile tehnice, în sensul că sunt mai bune la acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un televizor superb care ar trebui să fie prima opțiune în acest buget, în special dacă vă interesează diagonala. Nu știu câte televizoare de 165 cm veți găsi cu un astfel de preț și să fie oferite de un brand cu experiență. E foarte important să alegeți conținut de calitate pentru că are o imagine 4K, de aceea sunt prezente anumite servicii web pentru conținut media (unele sunt gratuite, iar altele sunt contra cost).

Are chiar și funcția Child Lock care o consider foarte utilă pentru familiile cu copii mici, pentru că acest televizor va fi pus în sufragerie. În spatele său veți găsi numeroase porturi, însă nu toate vor fi foarte utile. Conectorul HDMI vă permite să conectați un PC, laptop, media player sau oricare alt dispozitiv cu ieșire HDMI.

Păreri pro și contra

Sunt destul de multe televizoare 4K, dar cele de 65 inci nu sunt pentru oricine datorită prețului, de aceea există modelul Toshiba 65U6663DG. Acesta impresionează prin calitate, adică are caracteristici tehnice foarte bune – culori, contrast luminozitate, timp de răspuns, rezoluție etc. E inclusă o telecomandă specială cu care puteți accesa rapid Netflix și chiar interfața Smart.

Poate că nu are tehnologie wireless, dar se poate conecta la internet cu un cablu de rețea. Astfel, filmele de pe streaming vor rula fără întreruperi, iar cablu se poate masca cu un canal pentru cabluri.

Te-ar mai putea interesa