Toshiba 49U6663DG, televizor 4K cu Smart Portal

Televizor 4K Toshiba 49U6663DG e unul cu aplicații speciale care pot fi accesate din acea interfață specială numită Toshiba Smart Portal. Există și o versiune mai mare de 55 de inci care arată la fel și oferă aceleași caracteristici tehnice, că doar face parte din aceeași serie. Îmi place cum arată și piciorușele iasă destul de bine în evidență pentru că sunt argintii. Dacă vreți să câștigați spațiu în cameră, atunci cea mai bună alegere ar fi un kit de montare pentru perete (costă doar 39 lei).

Indiferent pentru care veți opta, consider că veți face o alegere foarte bună deoarece diferența e doar la diagonală. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Bineînțeles, poate fi folosit ca monitor că doar are conectivitate HDMI și e nevoie doar de un cablu pentru conectivitate. Nu aș fi recomandat alt tip de cablu pentru că vă doriți ca sunetul să se audă în difuzoarele televizorului. Diagonala sa e de 124 cm care e suficient de mare pentru a viziona conținut de calitate.

Cui nu i-ar plăcea un televizor Smart 4K în sufragerie? Dar nu toți sunt dispuși să dea prea mulți bani pe unul. Se poate folosi playerul multimedia integrat dacă vreți să redați conținut media de pe laptop. Însă, pentru a face aceasta e nevoie de o memorie USB externă iar pentru a transferul să fie rapid de pe laptop, alegeți cele cu interfață USB 3.0.

Păreri pro și contra

Cam toate televizoare Smart oferă aplicație de Netflix și Youtube, dar mai sunt și altele pentru a nu vă plictisi. Ideea e că puteți opta pentru abonamentul de Netflix 4K, iar calitatea e chiar una excelentă. Difuzoarele sunt destul de puternice dar depinde și la cât vreți să setați volumul. Singurul minus ar fi lipsa conectivității wireless și puteți avea pretenții la un sistem de operare în acest preț.

Nu sunt prea multe prezentări video sau poze cu acest model Toshiba 49U6663DG sau cu varianta de 140 cm. Cred că vă puteți face o idee destul de bună din poza pusă mai sus și finisajele chiar sunt plăcute.

Te-ar mai putea interesa