Toshiba 32W1753DG, televizor cu funcție Child Lock

Televizorul Toshiba 32W1753DG e un model destul de reușit în acest buget deoarece are niște specificații tehnice și funcții foarte bune. Ca oricare alt televizor, are funcție Child Lock cu care puteți bloca accesul copiilor la numite canale. E foarte importantă atunci când vă decideți să instalați televizorul în sufragerie. Bineînțeles, e vorba de un televizor destul de simplu în acest buget și care se adresează celor care nu vor nimic complicat pentru vor să vizioneze strict emisiuni, seriale TV, știri sau meciuri de fotbal. Acest model ca multe altele, are un tuner TV destul de bun deoarece poate recepționa posturi HD.

Are un design deosebit și se poate vedea din poza de jos, iar dacă nu vă place să-l vedeți pe o măsuță sau comodă, puteți cumpăra un suport de perete. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă decideți să-l puneți în birou, acesta poate fi folosit ca monitor. Tot mai multe televizoare au această funcție dar nu se poate compara cu un monitor care e în același buget. Bineînțeles, mă refer la cele fără tuner TV, iar cele care au o astfel de dotare sunt destul de scumpe.

Calitatea audio nu e dată doar de puterea difuzoarelor ci și de tehnologiile incorporate – DTSHD + TruSurround. Diagonala sa mi se pare suficient de mare dacă nu aveți o cameră foarte mare și rezoluția HD poate fi de ajuns dacă nu rulați conținut mai detaliat (1080p).

Păreri pro și contra

Conectorii acestui televizor sunt aceeași ca la multe alte modele, doar că pot fi mai multe HDMI-uri ori USB-uri. Sistemul audio al acestui model mi se pare destul e bun dar depinde și cât de tare vă place să setați volumul sau cât de mare e acea cameră. În general, pentru camerele mari aveți nevoie de un sistem audio de cel puțin 20W, dar acela e prezent doar pe televizoarele mari.

Toshiba 32W1753DG e un gadget destul de bun că doar face parte din cea mai recentă generație de televizoare de la acest brand – 2017. În prezentarea de jos poate fi urmărită despachetarea acestui model și se vede că suprafețele lucioase sunt protejate.

Te-ar mai putea interesa