Texet TM-9768HD 9.7, tabletă ieftină cu ecran Retina

Tableta Texet TM-9768HD 9.7 inci e o alegere bună pentru cei cu pretenții mari și cu un buget mic. Are un ecran superb deoarece densitatea pixelilor e mare, astfel imaginea e foarte detaliată. O astfel de dotare poate afecta dar nu cu mult autonomia tabletei, deoarece și așa bateria e mare. Configurația sa e pe măsură și pot spune că nu sunt multe tablete ca și aceasta. Nu excelează la toate capitolele de aceea e și mai ieftină. Nu are cel mai nou Android, dar are o versiune bună – Jelly Bean 4.2.2. Există și 4.4 dar numai pe tabletele High-End. Pe partea de memorie stă foarte bine dar se poate și mai bine cu un card de memorie.

După cum am precizat, e vorba de o tabletă ieftină dar și destul de performantă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Configurația sa cuprinde: un procesor Dual Core Cortex A9, 2GB RAM, 8GB stocare și procesor grafic Mali 400. Nu are un quad core ca și alte tablete, dar nici nu prea are nevoie dacă nu jucați frecvent jocuri. Are un ecran interesant – IPS Retina, iar diagonala sa măsoară 9.7 inci.

Memoria RAM e una de 2GB și nu e nevoie de mai mult de 1GB (dacă nu vreți multitasking). Memoria internă utilizabilă e mică deoarece și sistemul e pe ea cu toate acele aplicații. Are o cameră principală de 2 MP și una frontală de 0.3 MP. Deci nu au senzori prea performanți și de aceea nu vor realiza înregistrări ori poze prea bune. Are o versiune de Android decentă dar nu e ultima după cum am precizat sus, totuși 4.2 e prezentă pe mai toate tabletele.

Plusuri: are bluetooth (puteți conecta periferice wireless), memorie RAM suficientă pentru orice, ecran superb (datorită panoului și rezoluției) și autonomie decentă în mod office (aplicații simple și navigare).
Minusuri: nu are o cameră web prea performantă.

Texet TM-9768HD 9.7 nu e un înlocuitor pentru un desktop sau un laptop deoarece e vorba de un gadget diferit, cu un sistem de operare diferit. Poate că vi se pare prea scumpă, de aceea există tablete cu ecran HD și cu mai puțină memorie RAM.

Te-ar mai putea interesa