Tesla TA36FFML-1232IAPC, aparat de aer condiționat ieftin și bun

Aparatul Tesla TA36FFML-1232IAPC e unul care la-ș recomanda oricui pentru că oferă o capacitate mare la un preț foarte bun. Arată foarte bine aparatul și se vede din poza de jos și chiar nu văd de ce nu l-ați alege pe acesta. De multe ori aparatele mult mai scumpe nu au cel mai bun raport dotări/preț. Gândiți-vă mai mai trebuie să plătiți și un serviciu de montaj, la care se adaugă și kitul de instalare. Unele aparate au acel kit de instalare dar mai bine e să vină fără pentru că de multe ori nu se potrivește (depinde de locul ales pentru montarea unității interne).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Din imaginea de alături puteţi vedea cum arată acest model şi faptul că are un design foarte simplu.

Modelele portabile se pot pune oriunde în cameră dar sunt limitări la partea de funcționalitate ori dotări pentru că e compact. Cea mai bună soluție e unul ca cel de sus, are o capacitate bună pentru orice cameră și consumă puțin, plus că nu e zgomotos. Unitatea exterioară e cea care e gălăgioasă dar depinde și de treapta aleasă.

Funcțiile de climatizare ale acestui aparat sunt cele care le-am văzut și la alte aparate: răcire, încălzire, ventilație și dezumidificare.

Păreri pro și contra

Numeroasele funcții speciale vă vor fi de folos: Turbo, Auto-restart, Auto-diagnoză, Temporizator, iFeel, Sleep și Auto-curățare. Acestea sunt numeroase avantaje care vi le oferă aparatul, pe lângă faptul că e foarte silențios. Filtrul anti-bacterian e foarte important dacă discutăm de spații de locuit. Poate dezumidifica locuința voastră și capacitatea respectivă depinde de mărimea camerei și de umiditatea interioară. Totuși, în parametrii normali aparatul poate dezumidifica circa 1.2 litri de apă pe oră.

Tesla TA36FFML-1232IAPC nu putea avea control prin WiFi în acest preț și poate că nu l-ați fi folosit, pentru că ar fi presupus să accesați de fiecare dată aplicația de pe mobil. Mai comod e să folosiți telecomanda inclusă care are puține butoane și o interfață simplă.
Ar mai trebui adăugat că există şi o variaţie numită TA36FFML-1232IA fără kit de instalare şi costă ceva mai puţin.

Te-ar mai putea interesa